Melyik drog a keményebb, a speed vagy a kokain?
Köszönöm a válaszok4 mindenkinek!
Felpontoztam minden választ.
(És megnyugtatásképpen írom az aggódóknak, hogy én még életemben egy slukk hagyományos nikotinos cigit sem szívtam még, nem kell aggódni. És egyébként 25 éves vagyok.)
a kokain talan kemenyebb drog, mint a speed.
de a speedre konnyebben ralehet szokni..egy speedet kinnyebben beszerezhetsz, rengeteg embertol mar 2000forintert, de egy kokaint 15ezerert.a hatasa egyebkent hasonlo, mind a ketto felporget.speed hatasa alatt mondjuk nem alszol, nem eszel.kokain hatasa alatt ez kevesbe all fent..kokain erosebb attol fuggetlenul.de egyebkent minden szer alattomos.rengeteg drogos, egy fuves cigivel kezdte, most ott tartanak hogy azon gondolkoznak allandoan, honnan szerezzenek szerre penzt. rengeteg mindent tonkre tesz a drog.ha kiakarok probalni, akkor is ovatosan.mert gondolom kiakarod, mert azert tetted fel mert kivancsi vagy.sok fiatalt a kivancsisag hajtja..es a vegen jonnek ra hogy ezt nem kellett volna.egy fuves cigivel kezdodik, aztan kiprobaljak a drogot,raereznek,elkapjak az erzest.nem akarnak fuggoveje vallni, ezert ugy kezdik hogy na csak alkalmakkent.aztan a vegere minden hetvege lesz belole.utana akkor is ha faradt vagy es dolgozni kell, es mashogy nem tudsz bemenni..es egyre tobb alkalom lesz..es hoppa, az eleted reszeve valt teljesen a drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!