Hogy lehet észrevenni, ha valaki be van kokainozva?
Figyelt kérdés
Egy külső szemlélőnek milyen?2012. ápr. 1. 13:18
1/9 anonim válasza:
Mintha enyhén bepiált volna, de a tág pupillája elárulhatja.
2/9 anonim válasza:
Tág pupillák, koordinálatlan mozgás, üres pénztárca, fehér bajusz :)
3/9 anonim válasza:
kitagult pupilla, relaxben van az illeto, nagy nyugalom, az se baj ha leszakad az eg esetleg..xD
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudod,hogy a kokain felpörget nem lenyugtat..!Azért köszi a válaszokat!
2012. ápr. 3. 22:49
5/9 anonim válasza:
tág pupilla vagy jó kedv vagy pedig idegbeteg depessziós állapot és öngyilkos gondolatokkal van az illető
6/9 anonim válasza:
Egy drog használatára utaló jelekből mindig sok van. Van ami közvetlenül a hatásra utal, kokainnál ezek fél-1 óra hosszáig tartanak, ilyenek a tág pupilla a szokatlan szexuális túlfűtöttség és más ismerkedési, beszéd, tánckényszer. Utána a jön a lemenő. Itt már fogcsikorgatás egy erősebb kokainhasználat után, valamint feszültség, paranoid viselkedés és alvászavar. A hosszútávú használat testi jelei a súlyvesztés, a paranoid gondolkodásmód állandósulása, a többi jelek a pénz szórás és a többnyire munkaképtelen életvitel.
7/9 A kérdező kommentje:
Naagyon köszönöm utolsó :D ez egy kielégítő válasz vot
2012. máj. 24. 19:40
8/9 A kérdező kommentje:
*volt
2012. máj. 24. 19:40
9/9 anonim válasza:
Amikor én használtam nem pörögtem tőle különösebben inkább nagyon kellemesen éreztem magam, sétálgattam az utcán, megszagoltam a virágokat, és ellenállhatatlan késztetést éreztem, hogy beszélgessek valakivel ami csak a közelembe jön. Nagyon boldog voltam és teljesen magamnál voltam a külső szemlélő lehet észre sem vette rajtam, max abból, hogy piszok jó kedvem volt.
Utána volt kellemetlen miután elmúlt a hatása :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!