Hogy lehet az, hogy valaki füvezik és nem lehet rajta
észrevenni?
Figyelt kérdés
Az új barátom bevallotta mielőtt összejöttünk tegnap, hogy ő szokott füvezni.. És elszívott előttem egy füves cigit.. Eddig észre se vettem,hogy füvezik,se a szeme nem volt vörös,se nem röhögött minden,se nem volt fű szaga,nem volt agyon sprayzve,se semmi, tök normális volt, és miután elszívta a cigit is akkor is tök normális volt.. Állítólag 1 éve csinálja ezt.. Nem tudom felfogni épp ésszel,hogy hogy nem lehet rajta észre venni??
2011. nov. 13. 01:26
1/6 anonim válasza:
A fű nem olyan, mint a kemény drogok. Sok embernél nem okoz semmilyen látványos tünetet. Van ugyan olyan, akinek bevörösödik a szeme, elfehéredik az arca. De nem mindenki. Attól függ, kinek hogy reagál a szervezete, mennyire bírja.
Mindenkinél más hatást ér el, van aki röhög egy darabig, van aki ellazul stb.
Én azonban a helyedben átgondolnám a kapcsolatomat azzal a fiúval :S Én a barátommal kb fél évente egyszer vagy 3 havonta egyszer elszívunk egy cigit ha épp van. De ha valaki rendszeresen, mondjuk hetente tolja, az már régen rossz. Vigyázz vele :S
2011. nov. 13. 01:32
2/6 anonim válasza:
Előző:
"Az új barátom bevallotta mielőtt összejöttünk tegnap, hogy ő szokott füvezni."
A srác teljesen korrekt volt, nem kell fennakadni.
2011. nov. 13. 02:47
3/6 anonim válasza:
Eszre lehet rajta venni, csak Te nem tudod mit keress rajta.
2011. nov. 13. 04:24
4/6 anonim válasza:
Attól, hogy bevallotta a helyzeten nem változtat. Őszinte volt. És? Attól még füvezik.
2011. nov. 13. 14:13
5/6 anonim válasza:
Mindenkinek megvannak a szar dolgai, neki a fű az.
Problem?
Engem nem zavarna, és mivel önálló ember, meg sem próbálnám lebeszélni róla.
Persze kinek a pap, kinek a papné.
2011. nov. 13. 16:08
6/6 anonim válasza:
Talán először a füvet kellene megismerni ? Miért utálja annyira a laikus közösség. Mert betiltották azok az emberek akikről amúgy nyílt titok hogy lopnak csalnak és hazudnak mint a vízfolyás ? Ha dohányozna vagy inna akkor is ilyen felháborodás lenne ? Csak az Isten teremtette békés zöldnövényzetet vagy a család és társadalomromboló tüzesvizet is ennyire elítélitek ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!