Volt már valakinek ilyen? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?
eléggé hipochonder vagyok,de azért nem vészesen.. Néha úgy megijedek egy csomó dologtól ami velem történik,persze utána lenyugszok,de már idegesít a dolog..
egyszer volt egy traumám,és azóta vagyok hipochonder ..
Ha valakinek volt ilyen,az elmondja,hogy hogy tette magát túl rajta?:) köszönöm előre is!
14/L
Előre szólok: nem vagyok hipochonder.:)
Tudatosítsd magadban, hogy ezek csak gondolatok, nem a valóság. Meg kéne szabadulnod az ilyen negatív gondolatoktól, ha másképp nem megy, "bizonyítsd be" magadnak, hogy nem igazak. Legközelebb, ha félsz valamitől, írd le a félelmeidet, aztán ha kiderül, hogy nem történt semmi rossz, írd mellé, hogy nem volt alapja, megint feleslegesen aggódtál. Előbb-utóbb meglátod, hogy ugyanaz az érzés jön vissza folyamatosan.
Persze az igazi megoldás egy szakember (pl. pszichológus, kineziológus) lenne, ha egyedül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!