Egyet értetek azzal hogy az öngyilkosok valójában jobb emberek mint az átlag, mert nem bírják elviselni ezt a sok rosszat? Igazából ők a többiek áldozatai. és mégis őket ítélik el.
Figyelt kérdés
nem kéne lenézni azt aki nem bírja tovább és továbblép. ez egyben egy pofon is a környezetnek nem?2013. máj. 3. 22:35
21/26 anonim válasza:
Nagyon sok millió ember él teljesen egészséges lélekkel, akiknek eszükbe se jut az öngyilkosság. Ha az emberben elég szeretet és elfogadás van, akkor nem mérgezi meg őt a világban lévő rossz, mert elítéli ugyan a rossz tettet, de az elkövetőjében csak az esendő embert látja. Így tehát tudja, hogy nem megoldás a saját fényét is kioltania, mert attól csak még nagyobb lenne a sötétség a világban. Hanem teszi a dolgát, igyekszik árasztani a benne lévő szeretetet, és ez előbb-utóbb visszahat rá. És egyre több jóságot, pozitív dolgot tapasztal így...
22/26 A kérdező kommentje:
kedves válaszolók! még nem pontoztam senkit........
2013. máj. 4. 13:23
23/26 anonim válasza:
Válasz: a feltett kérdésre nemmel válaszolok. Nem jobb emberek az öngyilkosok, és a jelöltek, -mint az átlag.
24/26 anonim válasza:
Igen, ez nagy csúnya pofon a környezetnek - innen is látszik, hogy nem jobb emberek :)
A kérdésedben ott a válaszod. Vagy ellentmondásod.
Egyetértek az egyik vehemens:) válaszolóval, hogy gyáva és önző emberek. Vagy depressziósak... - akkor pedig nem beszámíthatóak, hisz' a betegségük vezérli őket.
Nagyon-nagyon sok próbálkozóval találkoztam a munkámból kifolyólag, de nem tudom egyikre sem(!) rámondani, hogy "jobb ember, mint az átlag".
Ők önmaguk áldozatai senki másé! Továbblép?? Hová?? :D
A legalja problémakezelő megoldás sz@r emberek számára.
25/26 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, biztos szeretheted a munkádat, remélem téged is úgy szeretnek ott, ahogy te azokat akikkel foflalkozol. Ez szép
26/26 anonim válasza:
Aki öngyilkos lesz, az egy gyenge, saját bánatában tocsogó, nagyon ráér magával foglalkozni típusú illető. Áldozat az tény, de a saját önmaga áldozata. Én inkább pocsék embereknek mondanám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!