Miért nem szeret senki?
Figyelt kérdés
18 éves végzős gimnazista lány vagyok. A szeretethiány egész eddigi életemben elkísért, egyedül Édesapámra támaszkodhattam. Egy ideig kötelezően járnom kellet pszichológushoz, önpusztító viselkedésem miatt. Ez a jelenség a 2 legjobb barátom halálának tudható be. A mostani "barátaim" az egyértelmű jelzéseimet sem veszik észre, a reakciójuk csak annyi, hogy "Ez van!" A szerelem terén még ennél is elkeserítőbb a helyzet. Soha nem volt senkim,leszámítva egyetlen fiút, akivel pár nap után szakítottam nyolcadikos koromban, mert túlságosan különböztünk. Lehet, hogy elég ronda vagyok, de buta nem. Nyelvtanár leszek, határozott céljaim vannak, emellett kedves, vicces, temperamentumos ember vagyok, és sosem mutatom ki a szomorúságomat. Mégis mindenki elkerül... Mi lehet a baj?2013. máj. 1. 21:14
11/14 anonim válasza:
ja és ne csak kívülről mutasd magad boldognak, a belső kiegyensúlyozottságra koncentrálj..ahogy megvan, jobb lesz minden :)
12/14 anonim válasza:
én is szeretlek :3
Van két barátnőm, első óta legjobb barátnők. Én csak hatodikban estem be, és befogadtak, de értelemszerűen jobban kedvelik egymást nálam. Nem tudom hogy önző vagyok-e, de néha eléggé elhanyagoltnak érzem magam...
13/14 anonim válasza:
Szeretlek édeske!
"hogy elég ronda vagyok"-Nem vagy ronda.Az ilyeneket hagyd el kérlek.Nem vagy ronda.Szeretlek nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!