Miért nem szeret senki?
Mi a fontos számodra egy barátban?Mitől érzel valakit igazán a barátodnak?Attól,hogy folyamatosan odafigyel a viselkedésedre és támogató a hozzáállása,és kifejezi a szeretetét?Az emberek zöme sajnos nem ilyen,és az is könnyen lehet,hogy ami számodra "egyértelmű jelzés",az mások számára nem az.Nem írtad le,hogy pontosan mit értesz a "jelzéseid" alatt.De ha esetleg önkárosítást (például vagdosod magad,stb.),akkor nem is annyira meglepő,ha sokan nem értenek,az emberek többsége értetlenül áll az ilyen viselkedés előtt.
Nem vagyok pszichológus,az okok kiderítéséhez a történeted teljes körű ismeretére és pszichoterápiára lenne szükség.Abból amit elmondtál nekem úgy tűnik,hogy talán nem a megfelelő módon próbálsz közeledni az emberekhez,illetve kötődést kialakítani velük,ezért,épp az ellenkezőjét éred el.Talán túlságosan igényled azt,hogy szeressenek és ezt ki is mutassák feléd (ez pedig egy idő után megterhelő lehet),vagy magasak az elvárásaid a megértés tekintetében (ha valaki nem ért meg teljes mértékben,nincs veled 100%-ig egy hullámhosszon,akkor elűzöd,akár önkéntelenül is).
Egy biztos,a mások felé nyitott,pozitív,életvidám,mosolygós és határozott önbizalommal rendelkező emberek sikeresebbek az ismeretségek kialakításában.Én is eléggé zárkózott típus vagyok,de próbálom eszerint alakítani a személyiségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!