Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen magam alatt vagyok.20...

Teljesen magam alatt vagyok.20 éves vagyok és depressziós. Nincs nemi vágyam. Azelőtt volt olyan, hogyha épp nem volt vágy, de magamhoz nyúltam, tudtam önkielégíteni, de most már nem. Ez a depresszió miatt van?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, nem néz rám egy lány se és most már férfi se vagyok. 20 évesen. Ha most ez van, mi lesz majd 30 éves koromban? Meg akarok halni.
2013. ápr. 28. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:

szia.

biszti, hogy a depresszió miatt van. meg tudlak érteni, én is voltam már ilyen helyzetben.

ha esetleg van valamilyen problémád, amit nem tudsz kivel megbeszélni, nyugodtan irj.

egyébként tanácsolom, hogy hallgass vidám zenét, vagy szerezz be valamilyen háziállatot, akivel tudsz foglalkozni, és aki melleted lesz, amig egyedül vagy.

2013. ápr. 28. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget pszichológustól! Egy jó szakember sokat segíthet. És igen, depressziótól IS lehet ez.
2013. ápr. 28. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Pszichológushoz járok, sőt, gyógyszert is szedek. Az egyetlen vigaszom, hogy talán a gyógyszer miatt van, volt már rá példa...

Régen, amikor önkielégítettem, nem voltak szorongó gondolataim, de most állandóan az jut eszembe, hogy milyen szánalmas az, amit csinálok, csak menekülök az élet elől, és csak erre vagyok képes, ahelyett, hogy szereznék egy lányt, aki kényeztet...

2013. ápr. 28. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

A gyógyszer is okozhatja tényleg...

Akkor inkább a lányszerzésen dolgozz :D És ne érezd magad szánalmasnak, hát nem olyan egyszerű ám a pártalálás...

2013. ápr. 28. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A pszichiátriai gyógyszerek mindegyike okoz ilyent. Ne azon tökölj, hogy most nem megy a sex, hanem gyógyulj meg, és visszatér az erőd is, meg az életkedved is.
2013. ápr. 29. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Igenis, főnök!
2013. ápr. 30. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!