Hogyan álljak le az antidepresszánssal? (Olwexya)
hajjaj... jól belenyúltál. Jóna tűnik, amit írsz, de próbálj meg szedni mellé KalMag -ot Ezt vitaminboltokban szerezheted be és sokat segíthet. Készülj fel minden tünetre és szólj a családodnak, hogy fokozottan ügyeljenek rád. Igyekezz mihamarabb méregteleníteni.
Esetleg nézd meg ezt az oldalt: [link] és kérj további tanácsokat. Légy nagyon óvatos és sok sikert.
2013. ápr. 28. 11:21
2/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! Amúgy most úgy vagyok, hogy SEMMIT nem szeretnék szedni... Mert folyton szarul vagyok, hiába szedek 20 éves létemre ÖT! féle gyógyszert naponta... Elegem van belőlük :D
Az is lehet, hogy a gyógyszerektől vagy rosszul! Sajnos nálam ez volt. Valahogy próbáld elvágni a gyógyszert. Tegyed egy nem csúszkáló helyre és egy késse karcold meg a felületét, majd vágd el!
2013. ápr. 28. 12:34
Ötféle gyógyszer 20 évesen? Atyaég. Mindenképp lépj kapcsolatba a Narcononnal. Tudnak tanácsot adni a leszokáshoz.
2013. ápr. 28. 12:40
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
elszámoltam, négyféle: olwexya, rivotril, condrosulf, esomeprazol sandoz
napi 1 Ebrit, 1 Nebivolol Pliva, 1 Aerius, 1 Atarax, 1 Cetirizin
Én is le akarom építeni a gyógyszereket, csak sajnos ezek olyanok, amiket nem nagyon lehet.
17F
2013. ápr. 28. 19:05
7/16 A kérdező kommentje:
ezeket nem ismerem.. mire szeded?
Huhh srácok!Csak ismételni tudom magam. Kérjetek tanácsot a Narconontól. Sajnos ezek a cuccok is olyanok, mint az utcai drog, csak ezek legálisak. Esetleg próbálkozzatok szaunával, ott ki lehet izzadni a drogmaradványokat. Bár ehhez se ártana egy olyan személy, aki ott figyel rátok.
2013. ápr. 28. 19:36
9/16 A kérdező kommentje:
voltam is szaunázni tegnap, meg gőzfürdőben, ilyesmi, egyszer mondjuk nyilván nem elég, de másnap olyan rosszul lettem :O
De egyébként ha lenne rá pénzem tuti többször mennék, mert jó dolog az, jól éreztem magam, de hát ezt sem én fizettem, nem is lesz soha pénzem ilyen "luxus" dolgokra... :/
Én a sok laikus tanács ellenére azt mondom, hogy talán a venlafaxine-t(Olwexya) kellene elhagynod. Egyrész keményen emeli a vérnyomást, másrész szexuális problémákat okoz, harmadrészt addiktív, de le lehet tenni, de nagyon lassan. Négy naponként negyedeket csökkentve végleg el tudod hagyni. Törésvonal nincs a 75mg-oson, de késsel nagyon szépen el lehet negyedelni... De! Nem véletlenül kaptad a gyógyszert, feltételezem a többiből, hogy van neked pánikbetegséged egy kis reflux-szal társítva, úgyhogy az olyan tanácsok haszontalanak "hogy vegyél erőt magadon" meg a "vitamin és a sport majd meggyógyít"..
2013. máj. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések: