20 éves lány vagyok, remélem nem őrültem meg. Egyik éjjel felébredtem, mert vmi szellemes dolgot álmodtam, borzasztóan fáztam, közben verejtékeztem, és nagyon féltem. Bekapcsoltam a tv-t, hogy ne féljek. Így nem tudtam elaludni, lekapcsoltam, elhelyezkedtem az ágyban. Egy hang megszólalt, hogy: "ha megkértél volna, én is lekapcsoltam volna." Innentől már nem tudtam aludni. Az eset előtt már nem 1x álmodtam halállal, vagy szellemes dologgal. A családomban 2 haláleset is volt, mind a 2 itthon történt. Valószínű, hogy ezek annyira megviseltek, hogy így jön ki rajtam? Vagy léteznek szellemek, és ez vmi üzenet a szeretteimtől? Csak ezt meg nem tudom elhinni. Totál pszichológusi eset vagyok?
Szerintem szellemek leteznek ugyanugy mint termeszetfeletti, kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberek.Ha valami meghalt atmegy a fenybe vagyis a menyorszagab de ha van valami elintezni valoja a Foldon akkor szellemkent ittragad.Es vannak akik kapcsolatba tudnak lepni a szellemekkel.Ajanlom neked azt a filmet hogy SZellemekkel suttogo.A TV2-on szokott menni.
2008. júl. 7. 21:20
12/20 anonim válasza:
juj azt én is szoktam nézni. és megbátorodtam. már nem félek annyira. ajánlom én is a Szellemekkel Suttogó c. filmet. király maga a film is, meg úgy alapba.
2008. júl. 16. 20:42
13/20 anonim válasza:
én igazából sokáig nem hittem a szellemekben de egy bizonyos eset nagyon megváltoztatta a nézeteimet. egy barátnőm nagynénje látja őket. a srác akivel járt nem hitt neki egészen addig az esetig...
a nő ult a számítógépnél és egyszer csak egy öltönyös ember sétált át a falon és rámosolygott,majd kisétált.a csaj csak ult bambán és sokkosan amíg a barátja haza nem ért.elmesélte neki a történetet és a pasi is ledermedt félelmében mert látta hogy a teljesen felöltöztetett idős szomszédbácsik épp akkor vitte el a halottaskocsi.
2009. jún. 23. 15:05
14/20 anonim válasza:
Akinek nemrég halt meg egy nagyon közeli családtagja, annak először is részvétem... együtt érzek velük mert nekem a papám(apukám apukája) halt meg 1 éve és nagyon megviselt...sokat álmodtam róla, hangokat képzeltem be magamnak... .De akkor 10 évesen még nem tudtam nagyon felfogni, hogy ő nincs többé.
Szerencsémre nem volt több álmom felőle, nem képzeltem be hangokat és semmi ilyen dolog nem történt velem többé.
Persze azóta is sajnálom, majdnem 2 évvel a halála után, de elfogadtam, hogy ő nincs többé.
Szellemek... szerintem igenis léteznek,mégha nme mindig mutatják magukat.
már nem egy ilyen eset történt volt olyan is amikor egy fiatal pár beköltözött egy házba és ott az előző tulajdonos szelleme volt és akárhogyan próbákoztak nem bírták kiűzni a házból ezért elköltöztek és ezért adták el olyn olcsón a házat.a mamám anyukája amikor meghalt és eltemettük még a temetés közben mindenki sírt ordíttott főleg mamám és valahogy felébrett a halálából és dübögött de em hallották mert mindenik sírt s hát megfullatt a sírban közbe meg lerágta a kezéről a bőrt és úgy drült ki hogy felébrett hogy amikor végelett a temetésnek mamámat nem hagyta nyugodni hogy meghalt és érezte hogy felébrett ezért hogy megnyudodjon felnyitották a sírt és látták hogy elvolt fordulva meg minden és nem volt bőr a tennyerén.(a spektrumon szokott menni egy műsor a szellemjárás s ezek valós történetek).
2009. dec. 24. 15:01
17/20 anonim válasza:
Szerintem tuti, hogy az elhunyt szeretteid köszöntek el vagy valami ilyesmi. :)
2010. dec. 22. 15:52
18/20 anonim válasza:
Ha kell még valami írj e-mailt!!!
Vannak érdekes történeteim!
2010. dec. 22. 15:55
19/20 anonim válasza:
Barátomék idéztek szellemet.. gyertyával, és mikor előjött a szellem 1 m-es volt a láng!
ez az igazi és meghamisíthatatlan bizonyíték a szellemek létezésére!!!!!! igen vannak szellemek..... de aki nem hisz benne az szerintem nemis fogja őket észlelni!
2011. jún. 30. 17:27
20/20 anonim válasza:
Velem is történt ilyen, amikor olyan 4 évvel ezelőtt titokba elkezdtem egy könyvet írni. Nem mondtam, mutattam senkinek. Az egyik nap meghallottam, ahogy a szobában, ahol csak én voltam jelen megszólalt egy ismeretlen férfihang: Mondd el! Ezt több, mint egy hétig kántálta, kezdtem bele bolondulni. Eldöntöttem, megmutatom az irataimat az anyukámnak, aki szinte falja a könyveket. Elolvasta és el volt halva, hogy én ilyan sztorikat írok. Azt mondta, hogy az, ahogyan fogalmazok, kiváló. A történetemnek van eleje és vége. Kiadattam és megírtam még a két folytatását, így lett kész a trilógiám. :D
Ha nincs az a szellem, akkor még mindig a fiókomnak írnék.
Nem kell tőlük félni, óvnak, védenek és segítenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!