Mihez kezdhetnék most így? Meghallgatnátok?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Mindig is duci, beteges és szerencsétlen voltam aki semmiben sem tehetséges,nem egy éltanuló. Az általános iskolában és a gimiben is állandóan bántottak. Sokat csalódtam, nincs is igényem barátokra. Aki mindig segít nekem, ő a párom és nagyon szeretem. Szeretnék érte is és magamért is persze sokkal összeszedettebb lenni, de nem tudom,hogyan tehetném?2013. ápr. 26. 18:44
1/4 anonim válasza:
Nem ismerlek, szóval csak ilyen általános dolgokat tudok írni. Találj valami hobbit, és valami sportot. A mozgás, ha testhezálló, nagyon fel tud dobni. Én például nagyon szeretek röpizni, a futást viszont ki nem állhatom. A röpi csapatsport, szóval emberekkel kell kommunikálni, nem maradhatok a komfortzónámban. :)
De a zene is nagyon jó hatással van a lélekre, nem mondom, hogy tanulj zongorázni, de ha valamelyik hangszer megtetszene, szerintem megérné belekezdeni :)
2/4 anonim válasza:
Én is a sportot javasolnám és kirándulj sokat a természetbe, minél messzebb lakott területtől, csendbe és nyugalomba.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is a sport a legjobb. Én ugyanilyen vagyok, merre laksz szívesen barátkoznék. 21 éves lány.
4/4 anonim válasza:
Magnézium!! :) Sport :) Igen Az pont jó lenne neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!