Háromszor próbáltam öngyilkos lenni és mindig csak egy kicsi választott el a haláltól. Miért nem tudok meghalni végre?
Ismered a Nap-Kör Mentálhigiénés alapítványt? Ők tartanak csoportterápiát kifejezetten ilyen betegségben szenvedők számára.
Kérlek, próbálkozz meg náluk is.
És kérlek, ne csinálj butaságot.
Szörnyű dolgok történtek veled, de igenis mutasd meg, hogy még lehetsz boldog. Mert neked is jogod van boldognak lenni.
Én is próbáltam, nem is hullott az ölembe semmi sem csak úgy, mostanra annyi minden változott. Rossz dolgok is történtek de észre kell neked is venned az élet apró örömeit!
Egy súlyos depressziós, aki azt mondja hogy van élet a depresszión túl csak. Minden jót!
A hangulata pedig csak akkor fog javulni ha eltudja fogadni azt ami van és így is tudja magát szeretni, csak így érezheti magát jól a bőrében. Lehet nem tűnik önnek túl biztatóan amit írok de mondhatom hogy megjártam már a poklot és sikerült kimásznom onnan mert hittem az életben, pedig nekem aztán már semmi veszteni valóm nem volt. "Mindig van egy kéz, ami segít önnek is felegyesednie ragadja hát meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!