Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háromszor próbáltam öngyilkos...

Háromszor próbáltam öngyilkos lenni és mindig csak egy kicsi választott el a haláltól. Miért nem tudok meghalni végre?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 22. 22:53
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nektek lehet nem számít de nekem ez volt az életem. Vertek és megerszakoltak.. És ezért akarjak élni? Hát nem.
2013. ápr. 22. 23:13
 12/31 anonim ***** válasza:
Szeded a gyógyszereid? Jársz pszichoterápiára?
2013. ápr. 22. 23:14
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem, ne ezért akarj élni. Azért akarj élni, hogy lásd, másmilyen is lehet az életed. Te is lehetsz boldog.
2013. ápr. 22. 23:15
 14/31 A kérdező kommentje:
Szedem és járok is de úgy érzem nem hat már semmi :'(
2013. ápr. 22. 23:16
 15/31 anonim ***** válasza:
50%
Ha valaki tényleg öngyilkos akar lenni, akkor megteszi. Nem pedig feljön gyakorikérdések-re és oszja meg gondjait a világgal. Nem öngyilkosság kell neked, hanem szeretet és gondoskodás.
2013. ápr. 22. 23:16
 16/31 anonim ***** válasza:
60%

Ismered a Nap-Kör Mentálhigiénés alapítványt? Ők tartanak csoportterápiát kifejezetten ilyen betegségben szenvedők számára.

Kérlek, próbálkozz meg náluk is.

2013. ápr. 22. 23:18
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

És kérlek, ne csinálj butaságot.

Szörnyű dolgok történtek veled, de igenis mutasd meg, hogy még lehetsz boldog. Mert neked is jogod van boldognak lenni.

2013. ápr. 22. 23:19
 18/31 anonim ***** válasza:
48%

Az alapítvány:

[link]

2013. ápr. 22. 23:19
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm de tényleg nem sok értelmét látom az egésznek :(
2013. ápr. 22. 23:21
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

Én is próbáltam, nem is hullott az ölembe semmi sem csak úgy, mostanra annyi minden változott. Rossz dolgok is történtek de észre kell neked is venned az élet apró örömeit!

Egy súlyos depressziós, aki azt mondja hogy van élet a depresszión túl csak. Minden jót!

A hangulata pedig csak akkor fog javulni ha eltudja fogadni azt ami van és így is tudja magát szeretni, csak így érezheti magát jól a bőrében. Lehet nem tűnik önnek túl biztatóan amit írok de mondhatom hogy megjártam már a poklot és sikerült kimásznom onnan mert hittem az életben, pedig nekem aztán már semmi veszteni valóm nem volt. "Mindig van egy kéz, ami segít önnek is felegyesednie ragadja hát meg.

2013. ápr. 22. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!