Van olyan hogy valaki "vidám" mosolyog, vidám zenéket hallgat de mégis közel áll az öngyilkossághoz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 22:41
2/9 anonim válasza:
Ez azért van, mert csak hallgatja és nem énekel. Ha mellé hangosan énekelne, olyan gondolatok kimennének a buksijából.
4/9 anonim válasza:
Van. Személyes példával is szolgálhatok: én magam. Itt az együttesek/énekesek listája, amiket hallgatok: A-ha, Beatles, ABBA, Jason Donovan, Coldplay, Morten Harket, Duran Duran, Pet Shop Boys, Savage Garden és még sok más, hasonló mentalitású zene. A fél suli azt hiszi, hippi vagyok, és azért is van az sok színes kis karkötö a kezemen. Eszükbe se jutna, hogy vagdosom magam. Egyszer megpróbáltam felvágni az ereimet. De mikor azt a rengeteg vért megláttam, észbe kaptam, hogy én barom, mi a farcot csinálok, és kb 1 óra után sikerült elállítani a vérzést. Kérdésedre válaszolva: igen, söt! Sokan, akiröl azt hitted, hogy a legkegyensúlyozottabb ember a Földön, az lesz öngyilkos...
5/9 ivilicious válasza:
van. itt vagyok példaként:)
hallottál már a borderline szindrómáról? olvass utána.
6/9 anonim válasza:
Te is borderline vagy? Hogy birod?
(utolsó elötti)
7/9 ivilicious válasza:
hát, elég szrul, volt egy időszak,amikor elég jól voltam, mostanában kezd megint kijönni eléggé...mmint a rohamos-depis része
8/9 anonim válasza:
Ajjj, hát az nem jó. Én épp most jöttem ki belöle (ideiglenesen). Már ideje, volt, mert tölem minten éles tárgyat elvettek, és kontorll alatt tartottak, szóval minden nap ellenörizték a kezemet, mire bevezettem a falhoz csapkodást, és már szétvertem a kezemet, meg a falat is. Ha gondolod, írj privit, hátha tudok segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!