Düh problémák, ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves fiú vagyok , normális az hogy ha valaki mond nekem valamit ami nem tetszik már rendesen felidegesít?
Meg ha olyan szól hozzám akit nem bírok komolyan úgy bemosnék a pofájába meg beletaposnám a pofáját a foldbe .
Leginkább ha lányok mondanak olyat ami nem tetszik akkor őket is inkább megütném de egy lányt nem szabad ezt tudom , de ha egy fiú szól be így nekimennék mint egy állat :S
Miért van ilyen problémám ? Valakinek volt hasonló ?
2013. ápr. 22. 17:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne ha sportolnál az levezeti a feszültséget. Pl: Box :)
2/5 anonim válasza:
Mert szociopata vagy. Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez.
3/5 anonim válasza:
Ez mindig így volt? Mert ha korábban higgadtabb voltál, akkor lehet fogni a kamaszkorra, tomboló hormonokra. Ha ilyen az alapszemélyiséged, akkor tényleg sportolj valamit. Azért önkontrollod van, hiszen feltételes módban írtad ("bemosnék", "beletaposnám"), ez jó jel:) Ha szociopata lennél, akkor azt sem néznéd, hogy lány valaki, simán nekimennél kritikátlanul.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat :D
És orulok hogy vannak segítőkész emberek :D
Ment a zold kéz nektek :D
2013. ápr. 22. 20:06
5/5 anonim válasza:
most kezdenek el termelödni a kamaszkori hormonok
a rendszeres sport segitene oldani a feszültséget
és megtanulnád kezelni az érzelmeid ha veled egykorúakkal élnéd ki a horrmon túltengést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!