Segítség, attól félek, beveszem az összes rivotrilt?
Figyelt kérdés
NEm tudom miért, már többször volt, hogy nyugtatót túladagoltam, elméletben meg akark halni, de gyakorlatilag félek, és valahol mélyen mégsem, hisz különben már megtettem volna. Akkor mégis mi értelme lenne kiütni magam? semmi. Mégis be akarom venni mind, pedig annyira nem is vagyok nagyon nagyon magam alatt, és mégis. Tudom, hülye vagyok, de miért csinálom ezt vajon?2013. ápr. 18. 09:34
11/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szedd a gyógyszered ahogy az orvos előírta. Mi ezért nem fogunk téged sajnálni. Jó ötlet volt, hogy anyukádat kérted meg, hogy adogassa a gyógyszert. Csak azt nem értem, hogy miért mindenki a rivotrilt akarja egyből fölfalni, pedig az a legártatlanabb az összes közül. A konnektorba miért nem akartok belenyúlkálni?
12/17 A kérdező kommentje:
visszalptam és bevettem mind az 50 szemet... :S Nem várok senkitől sajnálatot
2013. ápr. 19. 23:05
13/17 benzo23 válasza:
"Ez egy f*szság én 8hónapon át szedtem naponta 1db 0,5öst és semmi függőség nem alakult ki. Ehhez évek kellenek." 2 hetet saccolok ha mindennap szedi!Persze,függ a mennyiségtől is.
14/17 anonim válasza:
Ez akkora kamu mint az állat, ha megette volna mind az 50-et írni sem tudna. Menj hazudgálj máshol te szerencsétlen fogyatékos
15/17 A kérdező kommentje:
bevettem mind az 50-et, kijött értem a mentő tegnap este, de saját felelősségre hazaengetek anyámmal.. a doki is azt mondta, obban jéro, ha hazamegyek, mert elég nagy gáz, ami az osztéyn zajlik. most ébredtem
2013. ápr. 20. 17:46
16/17 anonim válasza:
És akkor most nincsen rivotrilod? Mi a túrót fogsz bevenni?
17/17 A kérdező kommentje:
nem tudom... ittam ma két sört megy két deci bort, ennyi maradt
2013. ápr. 22. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!