Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Citapram melle rivotrilt...

Citapram melle rivotrilt adtak, hogy bírjak aludni. Mikor hagyhatom el a rivotrilt?

Figyelt kérdés
napi 4mg!ot adtak de én lefeleztem önkènt, nem akarok zombi lenni. 2 hete szedem, birok aludni is, a gyors pulzus, hasmenés is elmult. Most elkezdhetem fokozatosan elhagyni a rivót?
2013. ápr. 14. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kezdheted el, eszedbe se jusson. A doki nem véletlenül írt ilyen magas adagot. Vedd már tudomásul, hogy te beteg vagy, és a legveszélyesebb dologgal játszol. Szedd a gyógyszered, ahogy az orvos előírta. Gondolom van neked elég bajod, ha elmentél a pszichiáterhez. Ne tetézd azzal, hogy csak a gyógyszer egyik felét szeded. Mi vagy te? Szakorvos? Szedd be, és ne nyivákolj.
2013. ápr. 14. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért ne kezdhetné el, nyilván baromság, amit az orvos mondott, a 4 mg rivotril nem kezdő adag, sőt. Az antidepresszáns mellé szoktak adni valamennyit AZ ELSŐ KÉT HÉTBEN, hogy a mellékhatásként fellépő szorongást csökkentse, de basszus, nekem 0,25 mg-ot írtak naponta (0,5-öt szedtem, mert szedtem már korábban, és éreztem, hogy annyi kell, de aki soha életében nem szedte, négytől fél órán belül bealszik). Abszolút nem értem, miért ne lenne megkérdőjelezhető egy orvos hozzáértése, különösen, ha ekkora adagot ír fel egy addiktív és alapesetben szükségtelen gyógyszerből. Kérdező, ha úgy érzed, nyugodtan csökkentsd az adagot és hagyd el, aztán esetleg szükség eseti nyugtatónak tartsd meg, de 4 mg naponta? Hülyeség.
2013. ápr. 14. 23:59
 3/11 A kérdező kommentje:
azért is furcsa mert koràbban(2 ève) nem is írt fel citapram mellê semmit. Tudom jól hogy a 4mg sok, a kérdés az volt mikor hagyhatom el, mert mondta a doki csak nem emlékszem rà.
2013. ápr. 15. 00:20
 4/11 anonim ***** válasza:
2 hét szokott lenni, ameddig szedni kell, és mivel írtad, hogy megszűntek a mellékhatások, így már elkezdheted nyugodtan abbahagyni.
2013. ápr. 15. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4mg rivo után nekem 2 napos totális amnéziám volt, TUTIRA indokolt ez az adag!!! Újabb taps a magyar orvosoknak
2013. ápr. 15. 08:09
 6/11 A kérdező kommentje:
hát nekem is kihagy az agyam néha, de a rosszabb hogy nem èrzek "kanossàgot" tõle.
2013. ápr. 16. 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
örülj hogy tudsz írni és nem egy zokniként mászkálsz zombi módra a házban öntudatlanul
2013. ápr. 17. 04:57
 8/11 anonim ***** válasza:

", nyilván baromság, amit az orvos mondott"

No, megint győzött a józan ész.

2013. ápr. 17. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Jut eszembe, kedves kérdező!

Te is egy vagy a sok beteg közül, akik már vagy 10 éve pánikbetegek, nem szedik a gyógyszerüket, és hülyézik az orvost.

2013. ápr. 17. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az még nagyobb hülye, aki 10éve pánikbeteg, nem hülyézi az orvost, és szedi a gyógyszert. Emberek, ez gyógyitható, nem csak kezelhető hahóó
2013. ápr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!