Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség, attól félek, bevesze...

Segítség, attól félek, beveszem az összes rivotrilt?

Figyelt kérdés
NEm tudom miért, már többször volt, hogy nyugtatót túladagoltam, elméletben meg akark halni, de gyakorlatilag félek, és valahol mélyen mégsem, hisz különben már megtettem volna. Akkor mégis mi értelme lenne kiütni magam? semmi. Mégis be akarom venni mind, pedig annyira nem is vagyok nagyon nagyon magam alatt, és mégis. Tudom, hülye vagyok, de miért csinálom ezt vajon?
2013. ápr. 18. 09:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mert fel akarod hívni magadra a figyelmet.
2013. ápr. 18. 09:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert annyi eszed van, mint egy fél pár rendőrcsizmának.

Vedd be mind! És tudod mi lesz?

Hát ku.rvára nem fogsz meghalni.

Ugyanis a mai nyugtatók úgy kerültek kifejlesztésre, hogy egy-két doboz beszedését is megúszhatod egy nagy gyomormosással, lehetsz tőle vesebeteg (életen át tartó dialízis és társai), károsodhat a májad (májátültetés - kis szerencsével mondjuk ebbe is belehalhatsz), stb, de túléled!

Ha gyakorlatilag félsz, akkor nem akarsz meghalni.

Aki meg akar halni, az nem a gyk-n vernyákol, hogy bevegye-e.

Pszichológus. Remek ember: neki pl. lehet rinyálni, miből mennyit akarsz bevenni. Még fel se pofoz.

2013. ápr. 18. 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kényszergondolatok, kényszerimpulzusok ezek.Mondd el az orvosodnak, mert lehet a gyógyszer mellékhatása is.
2013. ápr. 18. 09:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Edd meg nyugodtan az összeset, de szépen fokozatosan, mert ha egyszerre eszed meg -sajnos-, kifogod hányni. De ha szépen lassanként eszed meg, akkor, ahogy már írták mások is, esetleg a veséd, májad gajjra mehet, és mivel ilyen módon csináltad ki, úgysem kapsz újat! :)
2013. ápr. 18. 10:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Érthető az idgességetek, irritálóak az ilyen emberek. De pont ez az! Én is tudom, hogy nem halok meg tőle, csak tönkreteszem májam, vesém, stb, és MÉGIS. Ahogy az egyik írta: mintegy kényszergondolat, amitől egyszerűen nem tudok szabadulni. Amíg nincs nálam a gyógyszer, addig nincs gond, de amint itt ül előttem a kis üvegcse, nem tudom normálisan szedni, egyszerre be akarom tömni az egészet... NEm értem miért!!! Épp ezért mondtam is el az új pszichiáteremnek, hogy az előző frontint írt fel, és azt is két pofára zabáltam, nem szeretném, ha megint ez lenne a helyzet, és tessék... Úgy érzem, nem tudom ezt kontrollálni, nagyon bosszantó!
2013. ápr. 18. 10:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Megoldottam a gondot asszem... Odaadtam anyámnak, hogy ő adogassa oda este azt az egy szemet, ami elő van írva. Elég megalázó de azt hiszem ez végülis optimális megoldás, nem?
2013. ápr. 18. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:

Igen, az.

Egyébként ha mindenképpen meg akarsz halni, akkor elég bevenni pár szemet belőle, utána meg ledobni pár felest. Több problémád nem lesz az élettel azt garantálom; sőt esetleg még meg is fejelheted egy kis altatóval.

Komolyra fordítva a szót, ez egy önkárosító gondolat, amit átélsz. Ha most kezdtél el valami szert szedni, vagy most állsz le róla, akkor teljesen természetes mellékhatása.

Viszont ha nem, akkor el kéne menni az orvoshoz, aki ezt felírta, mert nem jó a gyógyszer; más kéne.

2013. ápr. 18. 18:34
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Olwexyát három hete kezdtem szedni, a rivotrilt meg három napja
2013. ápr. 18. 20:16
 9/17 anonim ***** válasza:

Az Olwexya first pass effektusai gondolom hamarosan el fognak múlni és jobb lesz. Elviekben pont 3 hét mire hozzászokik a szervezeted.

A rivotrilt meg én csak akkor szedném a helyedben, ha tényleg a szorongástól nem tudsz már élni a mindennapokban; mert nagyon gyorsan függést okoz és nehéz leállni róla.

2013. ápr. 18. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez egy f*szság én 8hónapon át szedtem naponta 1db 0,5öst és semmi függőség nem alakult ki. Ehhez évek kellenek.
2013. ápr. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!