Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Homokos gondolatok zavarják...

Homokos gondolatok zavarják meg minden napjaim? Pucér férfiak, és elhessegetni se tudom, ezeket a gondolatok illetve.

Figyelt kérdés

A minap, megnéztem ezt a terápia című sorozatot, abba volt egy eset, amikor is a faszi rejtett gondolatai közt felmerül a kérdés h homokos e vagy sem, általában bármilyen film bármilyen szereplőével átélem a filmeket, hát itt is megtörtént. Hozzátenném nem kaptak a nézők választ rá, mivel meghalt a faszi.

A munkámban eléggé nagy időm van túráztatni az agyam, annyi képzelődés fut rajta át h már azt sem tudom ki vagyok. Bennem is felmerült a kérdés.

A gondolatok összetétele többé kevésbé tárgytalan és személytelen. Ugyanakkor egy másik túráztatott gondolatom egy lány körül forog, aki kikosarazott a napokban.

20 éves vagyok és szűz, lehet röhögni, de az is eszembe jutott ha már annyi időm van, h mi van ha azért nem jött össze eddig mert homo lennék. Ettől független nagy figyelmet fordítok erre a lányra és fantáziálok is róla, de... nem tudom figyelmen kívül hagyni ezeket a gondolatokat, és az az igazság h zavarnak.

Annyira nem vagyok tisztában vele h mi vagyok h ma dühkitörésem volt a munkahelyemen, és jó érzés töltött el, eltűnt mind2 irányú gondolat. Csakhogy, ez a kitörés sem tart örökké.

Lesz aki gúnyolódni fog, csak nyugodtan, de aki hasonló helyzetben volt vagy van annak kérném a segítségét.

Nem utálom a homokosokat, de nem is szeretnék közéjük tartozni. Habár ezt nem az ember irányítja. Annyira ingatag vagyok h szavakba sem tudom foglalni. Nincs kapaszkodó az életemben.

2013. ápr. 17. 20:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

No,örülök hoggy nem én vagyok az egyedüli ezzel a problámával!Nekem 3 hete jelentkeztek a semmiből,nem tudom hova tenni őket,nem tudom elűzni,megsemmisíteni!Had ne mondjam magam alatt vagyok,beparáztam rendesen!Eddig ilyen gondom nem volt...oké,szorongós tipus vagyok,de iyen gondolatok nem gyötörtek még!Rengeteget utána olvastam,s azt kell mondanom hogy ezek kényszergondolatok,amik akaratlanul az elménkbe férkőznek,"betámadnak"...tudjuk róluk h nem igazak,irracionálisak,abszurdak,énidegenek,attól még a fejünkben tanyáznak!Kemény meló elűzni mindezt,de lehetséges,én bízom benne,h ami az agyunkban létrejött,el is tünhet!Nem voltam még nővel,tudom szégyenletes...s ezek a gondolatok,önértékelési önbizalomhiányból eredeztethetőek!Nem kell "aggódni"rengetegen,hangsúlyozom rengetegen szenvednek ebben,lehet nem ilyen témájú gondolatok,de bárkit meggyötörnek!Fel a fejjel!

23F

2015. márc. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!