Öngyilkosság vagy szenvedés?
Egyre többet gondolok az öngyilkosságra.
Nem tudom mit tegyek..tűzoltó vagyok..
ha jelentkezek a pszihomókusnál,akkor telenyom gyógyszerekkel,aztán még ki is rugnak....
Sajnos ebben igaza van a kérdezőnek, hogy a céges pszichomókushoz nem fordulhat ezzel a problémával, hogy ilyen gondolatai vannak mert tényleg fent áll a veszélye, hogy munkavégzésre alkalmatlannak nyilvánítják és aztán kirúgják. Ez minden ilyen munkát végző emberre vonatkozik, a tűzoltóra, rendőrre és mentősre.
Komoly, felelősségteljes munkájuk van, sokszor emberélet múlik egy-egy lépésükön vagy döntésükön, így ő maga nem lehet lelkileg instabil.
a randizás az nem megy...
és most nincs is már hozzá hangulatom
Szerintem ez egy szervi eredetű depresszió. Ezt a linket ajánlom a figyelmedbe [link]
És nem mellékesen megjegyzem, hogy vitamin és nyomelem szempontjából lehet egy hiányállapotod, ami ezt a befordulást okozza.
Ha nem vagy ellehetetlenülve, nem akarnak kilakoltatni, nincs semmi konkrét bajod, akkor tök fölösleges az öngyilkosságon spekizni. Végülis van munkád, életed, stb.
Némi vitamin, némi olvasgatás a témában és remélhetőleg kizökkensz a mélypontról. A cégnél tényleg ne hangoztasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!