Szerintetek ez erkölcsileg helyénvaló? Mindenre kiterjedő elemzéseket írok (többi lent)
ha nem írod bele a nevüket, akkor végülis elfogadható erkölcsileg... de van egy gyanúm, miszerint szakmailag már kevésbé...
sejtésem szerint nem tanultál pszichológiát, sem hasonlót kellő mélységben, úgyhogy az általad levont következtetések csak a szubjektív gondolkodásodon keresztül szűrődtek meg, tárgyi tudáson nem... így amit leírsz egy könyvbe az lehet érdekes, lehet elgondolkodtató, lehet szemléletes, de szakmailag korántsem felkészült.. én is tudnék abból könyvet írni, amit itt, vagy msnen vagy chaten bölcselkedtem különböző életszakaszon, szituáción, lelki problémán átmenő embereknek.. és amúgy 90%ban igazam lett, de ez nem azt jelenti, hogy tudományosan úgy van amit leírtam, hanem azt, hogy fel tudták venni a gondolatmenetemet és tudták az én meglátásom szerint nézni a dolgokat..
én ezt gondolom a dologról, de ezt nem szántam negatív dolognak, csupán építő jelleggel írtam, mert lássuk be, nem vagy pszichológus (ha meg mégis van ilyen végzettséged, akkor egy szót se szóltam, csak annyit, hogy "hajrá" :D)
illetve név nélkül
bocsánat
Nagyon érdekes személyiséged lehet, kíváncsi vagyok milyen lehetsz a való életben :) Szerintem, nincs semmi baj azzal amit csinálsz, én is szoktam figyelni az emberek természetét, habár én nem avatkozom bele a dolgok menetébe :) Sok sikert az egészhez :)
Ahhoz, hogy megértsd az embereket, nem kell pszichológusnak lenned. A legtöbbjük amúgy is suta, magolt tudását fel se tudja használni a változókkal teli világban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!