Szorongásos tüneteket kávétól?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy koffein fogyasztása után mégjobban szorongok és még "depressziósabb" leszek? Nem is fogyasztok koffeint egy ideje, ma ittam egy nagyon gyenge por kávét tejjel és attól is "előjött". Mással is előfordul?
17/L
2013. ápr. 13. 15:04
1/7 anonim válasza:
Ne igyál kávét ha ilyen tüneteket okoz.
2/7 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, nekem is volt már ilyen. Nem igazán depressziót, hanem szorongáshoz hasonlót okozott. Nálam, ha gyengén iszom, nem gyorsan és nem éhgyomorra, nem okoz gondot.
3/7 anonim válasza:
Mivel idegrendszeri stimuláns, ezért okozhat ilyen jellegü problémákat. Ez a gond a mai világ emberével, csinál dolgokat, de foggalma sincs hogy mit. Tudod mi a kávé? Speed, olyan mint az amphetamine, csak gyengébb. Drog, meg ha nem lenne legális azt mondhatnám, hogy kábítóóóószer. Ugyan olyan hatásokkal, csak sokkal gyengébb.
4/7 anonim válasza:
Amit az utolsó ír egy kicsit túlzás de sokban igaza van:) De igen, lehetséges szorongásos tünet. Nálam ez már egy ördögi kör, csak 3 az 1bent iszom, napi 2-t, néha tök jól vagyok tőle, néha előhozza a szorongást. De ha meg nem iszok semmit, felkelni alig bírok, no meg tanulni, ami egy egyetemista számára nem túl szerencsés :)
5/7 anonim válasza:
Miért lenne tulzás? Semmi túlzót nem írtam.
6/7 anonim válasza:
Sajnos szerintem sem túlzott!
Drog is, hiszen növényi hatóanyag.
És vetélést is okozhat, bár természetesen erre vannak ellen-kutatások is...
7/7 anonim válasza:
17 évesen egyáltalán nem kéne kávét innod.
örülj, hogy még fiatal és egészséges vagy, és rendesen működik a szervezeted, stimulátorok nélkül.
Majd ha megöregszel, úgyis minden sz...r kell majd.
Úgyhogy sportolj, és ALUDJ eleget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!