Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért riadok fel éjszakánként?

Miért riadok fel éjszakánként?

Figyelt kérdés
Hogy küzdhetném le? Igyak nyugtató teát?
2009. szept. 23. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megijeszteni, de én már 2 hete folyamatosan minden nap pont 0 óra 0 perckor ébredek fel!

Tea nem sokat segít. De talán ha iszol, akkor miután felkelsz, utána vissza tudsz aludni..

2009. szept. 23. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Esténként igyál meg egy csésze langyos enyhén cukrozott tejet. Attól jobbat szoktak aludni.

De jól értem: felriadsz? Tehát nem felébredsz?

2009. szept. 23. 11:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Rosszat álmodok, és arra riadok fel.De egyből visszatudok aludni! Általában ez akkor van, ha eszem este 7 után! De olykor-olykor evés nélkül is!Tehát nem alvászavarom van,mert simán elalszom!
2009. szept. 23. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok: akkor azt tartom valószínűnek, hogy nyugtalanít valami. Van ilyen esetleg?
2009. szept. 23. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincs
2009. szept. 23. 21:32
 6/7 anonim válasza:
Nállam is ez a probléma. Párszor fix 4 órakor ébredtem meg aztán már összevissza...de most már legalább vissza tudok aludni. Biztos, hogy van vlmi ami nyugtalanít, 1 probléma amit megkell oldj, vagy vlmi amit elkell fogadj, vagy vlmi szomorú dolog történt veled amit még nem tudtál feldolgozni, mert velem is ez van...
2009. szept. 24. 18:58
 7/7 anonim válasza:

Előző vagyok most látom, hogy azt írtad, h nincs...

Vlmi rosszat álmodsz? Mit? Lehet, h 1 olyan problémáról van szó amit jó mélyre elrejtettél, de tudatalatiddal visszajön.

Vagy szoktál horror filmet nézni, esetleg vlmilyen lövöldözős játékotat játszani?

2009. szept. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!