"Epilepszia" - na ebből az ördögi körből hogyan mászhatok ki?
Az a nagy problémám, hogy trigeminus neuralgiával elmentem a neurológiai szakrendelésre még évekkel ezelőtt. na ott meg "ugyan nem mindegy?" alapon a G5000-es kód helyett a gépbe a G4090-es kódot írták, amelyhez a rendszer autóümatikusan rendelte a diagnozist, azaz "epilepsia". Hát én megkattanok, mert emiatt a háziorvosom is meg ők is tehát évek óta epilepsiás betregként tartanak nyilván, holott közöm nincs hozzá, sosem volt epilepsiás tünetem, de a lényeg, hogy tévedésből a papírra ez van írva.
És a fő problémám, hogy emiatt a háziorvos nem akarja meghosszabbítani a jogsimat. Na puff -ez aztán az ördögi kör. Most mégis mit tehetek:?
Létezik olyan intézet, szakrendelő, országo sneurológiai akármi, ahol nekem ki tudnak adni vizsgálatok alapján egy igazolást, hogy márpedig én nem vagyok epilepsiás? Hogyan lehetne ezt bizonyítani? A szekrendelővel ne gyertek lécci, mert ők nyilván nem ismerik el, hogy csak tévedésről van szó, na meg persze így évekre visszamenőleg fogalmuk nincs mégius miért van a papíromon. Tehát más ötletek?
köszi, ISZONYÚ FONTOS LENNE, A JOGSIM MÚLIK RAJTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!