Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "Epilepszia" - na ebből az...

"Epilepszia" - na ebből az ördögi körből hogyan mászhatok ki?

Figyelt kérdés

Az a nagy problémám, hogy trigeminus neuralgiával elmentem a neurológiai szakrendelésre még évekkel ezelőtt. na ott meg "ugyan nem mindegy?" alapon a G5000-es kód helyett a gépbe a G4090-es kódot írták, amelyhez a rendszer autóümatikusan rendelte a diagnozist, azaz "epilepsia". Hát én megkattanok, mert emiatt a háziorvosom is meg ők is tehát évek óta epilepsiás betregként tartanak nyilván, holott közöm nincs hozzá, sosem volt epilepsiás tünetem, de a lényeg, hogy tévedésből a papírra ez van írva.

És a fő problémám, hogy emiatt a háziorvos nem akarja meghosszabbítani a jogsimat. Na puff -ez aztán az ördögi kör. Most mégis mit tehetek:?

Létezik olyan intézet, szakrendelő, országo sneurológiai akármi, ahol nekem ki tudnak adni vizsgálatok alapján egy igazolást, hogy márpedig én nem vagyok epilepsiás? Hogyan lehetne ezt bizonyítani? A szekrendelővel ne gyertek lécci, mert ők nyilván nem ismerik el, hogy csak tévedésről van szó, na meg persze így évekre visszamenőleg fogalmuk nincs mégius miért van a papíromon. Tehát más ötletek?

köszi, ISZONYÚ FONTOS LENNE, A JOGSIM MÚLIK RAJTA

2009. szept. 21. 20:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
figy, de akkor is, ha ez egy megyei kórház szakrendelése és ráadásul az ov. főorvos volt éppen a szakrendelésen aki úgymond elindította alavinát?? mert ki mer neki ellentmondani? ki mer ellentétes papírt adni? na amit írsz, oké, csak sztem kétféleképpen is elsülhet, vagy örökre kicsesz velem ahányszor tud, ugye ezeknél a tekintélyelv az őrült módon működik, már azon besértődik, ha főorvos úr helyett csak simán dr úrnak szólítom, emberek ez tiszta vicc, komolyan, és nevetnék is rajta, ha nem a jogsim lenne a tét ...
2009. okt. 3. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!