Van olyan betegség, hogy költözési mánia, költözködési kényszer, vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt érzem, hogy nem tudok itt megmaradni ahol lakom, pedig mindenem megvan, de olyan üres az életem... Megint költöznék vissza a szüleimhez, mindig ott van a fejemben ez a gondolat, hogy mennék...mennék... 1 hónapja is leléptem szó nélkül, de akkor viszont az a hely hiányzott ahol most lakom...ezért visszajöttem, most pedig megint bennem van ez a kényszer, hogy el akarok innen menni...2013. ápr. 4. 17:56
1/1 anonim válasza:
Ma divat ez a nagy költözködés a fiatalok körében, és természetes érzés, hogy egy helykereső nem érzi, hogy megállapodhatna. A régi már nem az igazi, az új meg még nem az. Költözz kicsit haza, Nem kell itt véglegesíteni semmit. A fiam is ezt csinálja, hol itt van hol ott van. Örülök ha látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!