Van kóros körömrágás? Mitől?
Én is 3 éves koromtól rágtam, és egy éve szoktam le a barátom miatt, aki rám szólt, hogy csúnya így.
Sokan azt mondják, idegességtől, stressztől van, de szerintem csak egy rossz szokás! Nálam az volt!
Lehet kapni olyan áttetsző körömlakkot, amitől kesernyés íze lesz a körmödnek, így elvileg elveszi a kedved tőle (véletlenül láttam ilyet nemrég, a Miss Sporty gyárt ilyet, és a körömerősítők között van a polcon).
Az is segíthet, ha otthon vagy és nincs szükséged a kezedre, hogy ráhúzol valami kesztyűt, leragasztod valamivel, vagy bármilyen módon megakadályozod, hogy rágni tudd.
Ezek csak ilyen laikus tanácsok, mert én még elég régen, kb óvodásként rágtam, de magától elmúlt még kiskoromban. Egyébként én a körmöm meletti bőröket tépkedem, úgyhogy nekem is megvan a magam keresztje :D de már nem foglalkozom vele, még mindig jobb, mintha innék vagy dohányoznék, ennyi még belefér :)
Viszont a körömmel arra vigyázz, hogy ne nyeld le, mert sztem az tényleg veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!