Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok errol? Mit...

Mit gondoltok errol? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Egy ideje olyasmit almodok, hogy lepcson megyek felfele de a lepcso mindig rozoga vagy nyikorog vagy himbalodzik alattam mint egy fuggohid es en nagyon felek, hogy leesek.Mindig mas helyszint almodtam, de mindig ez volt.
2009. szept. 19. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak Te tudod a lelkiállapotod, a most Veled történő (esetleg éberen elfojtott, de nagyon is nyomasztó) dolgok alapján ezt megfejteni. Én azt mondanám, lehet valami olyan Veled, amiben bizonytalan vagy, netán hoztál egy döntést, amiről esetleg Te is tudod, hogy nem volt jó. Az első ami eszembe jutott, a bizonytalanság, illetve a biztonság hiánya. Gondolkozz objektíven a mindennapjaidról, szerintem meglesz a megfejtés. Az álmok sokat elmondanak, de véleményem szerint csak magunknak tudjuk megfejteni, hogy mit jelentenek.
2009. szept. 19. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Szorongasos gondjaim vannak, ugyhogy , gondolom e miatt van ez is.
2009. szept. 19. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Több olyan módszer van, ami képes hatékonyan oldani a szorongást. Sport, művészeti csoport ( amatőr színjátszó ) vagy pszichológus. Próbáld ki, hogy, ha például elmész egy túrára ( most úgy is jó idő van hozzá ), alaposan kifáradsz, akkor is ezt álmodod vagy nem. Talán segít.
2009. szept. 19. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A szorongást, ahogy a másik hozzászóló is írta,jó lenne oldani. Nem tudjuk, mi okozza Nálad, de ha gondolod, írd le a pontos okát, hátha tudunk abban is segíteni. Szerintem sokan ismerjük azt az érzést, amikor valami "beeszi" magát a gondolatainkba, és nem tágít, ott birizgál az agyunk mélyén megállás nélkül. Legtöbbször valami apróság, de attól még úgy bele tudjuk lovallni magunkat, hogy nagyon nehéz szabadulni tőle. A lényeg, lazulj, kapcsolódj ki, és nevess sokat!
2009. szept. 20. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok. Az előttem író hozzászólónak tökéletes a receptje, fogadd meg. Az a terápia, amit leír, a legjobb. Ha kikapcsolódsz és sokat nevetsz, egy idő után egészen más színben fogod látni szorongásod okát és az életedet.
2009. szept. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!