Mit gondoltok errol a versrol? (saját koltemény)
ez a második versem (azóta írtam tobbet is), és én úgy gondolom ez mind kozul a legjobb. és azt szeretném megtudni hogy mit kéne javítanom rajta.
(kicsi vagyok még (csak 12 éves), kevés nyelvtan/irodalom órát éltem át úgy értékeljetek. koszonom )
élet:
Sétáltam a jól ismert sikátorban.
Jobb oldalt, valami mozgott egy kukában.
Szívemet félelem fogta el.
arra gondoltam, menekulni kell.
De tudtam, hogy hátra felé nem mehetek,
Mert az emberek a múlba vissza menni nem képesek.
Elore felé meg csak araszolgatok,
Ahogy telnek a hetek s napok.
Tehát menekulni egyenlore nem tudok.
Vágyakozó szemekkel nézek elore,
És remélem hogy lesz valami belole.
De egyenlore,
nem láthatok a jovobe.
Néha gondolatban elindulok,
De le kell ulnom mert elfáradok.
S rájonni nem tudok,
Hogy a jovoben mit kaphatok.
Én kérdezem:
Ó istenem istenem!
Ugyan miért nem sut a nap az én gyepemen?
Mért voncolsz végig ezen a sotét nyirkos helyen?
De választ nem kapok.
Csak reménykedni tudok.
S néha vissza-vissza nézek,
A sikátorból a kicsi rétre.
S a boldog perceimrol ábrándozom.
Ilyenkor tudom hogy milyen jó volt fiatalon.
nem értem mit akarsz ezzel mondani +nincs se időmértékes sem ütemhangsúlyos verselése, a szótagszám össze vissza
helyesírás borzalom, fűzfarímek mindenfele, katyvasz az egész, menny be néha tanórára!
nagyon jó :) nekem tetszik. És csodálkozok, hogy 12 évesen, hogy tud valaki ilyet írni. Szerintem ne foglalkozz a kritikákkal. Se rosszal, se jóval. Én is írok verseket, de inkább gondolatok, hogy így mondjam. Az enyémek nem rímelnek. A tieid (ha mondhatom) rímelnek, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Szerintem nagyon jók. Szeretném még pár versedet elolvasni. Nekem ez nagyon tetszett.
Am azért mondtam, h ne foglalkozz a kritikákkal, mert amiket írunk azokat mások nem élték meg, ők csak kritikát mondanak, amiket mi elhiszünk, akár akarjuk akár nem. Én sem mutatom meg senkinek a szövegeimet, inkább tartogatom magamnak, meg néha felrakok egyet-egyet a blogomra, de inkább "dalszöveg"ként elcímkézve. :) Így tovább, és ha szeretsz írni még írj rengeteget! Nagyon ügyes vagy! És tényleg küldj nekem még néhány verset. Kíváncsi vagyok a többire is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!