Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok errol a versrol?...

Mit gondoltok errol a versrol? (saját koltemény)

Figyelt kérdés

ez a második versem (azóta írtam tobbet is), és én úgy gondolom ez mind kozul a legjobb. és azt szeretném megtudni hogy mit kéne javítanom rajta.

(kicsi vagyok még (csak 12 éves), kevés nyelvtan/irodalom órát éltem át úgy értékeljetek. koszonom )

élet:

Sétáltam a jól ismert sikátorban.

Jobb oldalt, valami mozgott egy kukában.

Szívemet félelem fogta el.

arra gondoltam, menekulni kell.

De tudtam, hogy hátra felé nem mehetek,

Mert az emberek a múlba vissza menni nem képesek.

Elore felé meg csak araszolgatok,

Ahogy telnek a hetek s napok.

Tehát menekulni egyenlore nem tudok.

Vágyakozó szemekkel nézek elore,

És remélem hogy lesz valami belole.

De egyenlore,

nem láthatok a jovobe.

Néha gondolatban elindulok,

De le kell ulnom mert elfáradok.

S rájonni nem tudok,

Hogy a jovoben mit kaphatok.

Én kérdezem:

Ó istenem istenem!

Ugyan miért nem sut a nap az én gyepemen?

Mért voncolsz végig ezen a sotét nyirkos helyen?

De választ nem kapok.

Csak reménykedni tudok.

S néha vissza-vissza nézek,

A sikátorból a kicsi rétre.

S a boldog perceimrol ábrándozom.

Ilyenkor tudom hogy milyen jó volt fiatalon.

2011. nov. 14. 18:57
 1/10 assurbanapli ***** válasza:
40%

nem értem mit akarsz ezzel mondani +nincs se időmértékes sem ütemhangsúlyos verselése, a szótagszám össze vissza

helyesírás borzalom, fűzfarímek mindenfele, katyvasz az egész, menny be néha tanórára!

2011. nov. 14. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom -.- mi a baj a helyesírással?? :O az hibátlan! (az ékezeteket ne nézd mert olyanom nincs.)
2011. nov. 14. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
csak azt tudom mondani, hogy aranyos. ne keseredj el, hogyha negatív kritikát kapsz rá, én sem mondanék rá különösen pozitívat, mert nem egy nagy durranás, de jó úton jársz 12 évesen. szerintem mindenképpen folytasd, aztán évek múltán (hangsúlyozom, hogy sok idő kell hozzá) kialakulhat belőle valami nagyon jó. mármint abból, hogy írsz. tehát ne hagyd elveszni a hajlamodat :) sok sikert!
2011. nov. 14. 20:32
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon nagyon jó!!! És aki azt hiszi irodalom órán lehet tanulni verset írni abból, hogy elemezzük Petőfit meg Aranyt-akik mellesleg tökéletesen írnak- az nagyon téved! Én is 12 vok, és már sok verset írtam, de ilyet még soha! Olyan érzelmek vannak benne, amit bárki megirigyelhetne! A szótagszám kit érdekel! Nem fogod kiadni a verset! Csak egy hiba tűnt fel. Szerintem a "Tehát menekülni egyelőre nem tudok" sor felesleges!
2011. nov. 16. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
bocs hogy ezt mondom, de a helyesírás nem hibátlan! (nem mintha meg akarnálak bántani) pl.: egyenlőre helyett egyelőrét kell írni! az egyenlőre azt jeleni: egyenlőre osztotta az almát :)
2011. nov. 16. 16:02
 6/10 assurbanapli ***** válasza:
egyhangúan sz@r vagy!
2011. nov. 16. 18:32
 7/10 anonim válasza:
jó, de szerintem az elején még dolgozz kicsit, azt úgy hagytad tisztázatlanul, amúgy nekem tetszett :)
2011. nov. 17. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez szörnyű nincs semmi mondanivalója pedig látszik hogy tudnál jó verset írni szedd össze magad
2011. dec. 7. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Mellesleg te még fiatal vagy miről beszélsz?
2011. dec. 7. 17:51
 10/10 anonim válasza:

nagyon jó :) nekem tetszik. És csodálkozok, hogy 12 évesen, hogy tud valaki ilyet írni. Szerintem ne foglalkozz a kritikákkal. Se rosszal, se jóval. Én is írok verseket, de inkább gondolatok, hogy így mondjam. Az enyémek nem rímelnek. A tieid (ha mondhatom) rímelnek, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Szerintem nagyon jók. Szeretném még pár versedet elolvasni. Nekem ez nagyon tetszett.

Am azért mondtam, h ne foglalkozz a kritikákkal, mert amiket írunk azokat mások nem élték meg, ők csak kritikát mondanak, amiket mi elhiszünk, akár akarjuk akár nem. Én sem mutatom meg senkinek a szövegeimet, inkább tartogatom magamnak, meg néha felrakok egyet-egyet a blogomra, de inkább "dalszöveg"ként elcímkézve. :) Így tovább, és ha szeretsz írni még írj rengeteget! Nagyon ügyes vagy! És tényleg küldj nekem még néhány verset. Kíváncsi vagyok a többire is :)

2012. jan. 2. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!