Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok élni de nem lehetek...

Utálok élni de nem lehetek öngyilkos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rühellem az életem, ahogy van az egészet, legszívesebben most rögtön véget vetnék neki, csak nem akarok a szüleimnek fájdalmat okozni, így 2 tűz közé szorultam. Előbb utóbb bele fogok ebbe az egészbe őrülni. Mit tegyek?
2013. márc. 26. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Válassz színes hátteret a számítógépedre, és vegyél be egy vitamint.
2013. márc. 27. 18:41
 12/17 anonim válasza:
NE LEGYÉL ÖNGYI!!!
2013. márc. 27. 21:43
 13/17 A kérdező kommentje:
könnyŰ mondani :/
2013. márc. 27. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Ember en sokkal idosebb vagyok, es semmivel sem jobb a helyzetem, sot. Most akkor nekem mar regen ongyilkosnak kellett volna lennem? Nyugodj meg, meg fiatal vagy, elotted az elet!
2013. márc. 29. 04:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Jól mondja az utolsó! Sosem késő öngyilkosnak lenni, ha meg már igen, akkor úgyis mindegy! :P A szépség pedig relatív és lehet jó humorral, ésszel, pénzel javítani az összképen rengeteget. Ennyi.
2013. márc. 30. 13:17
 16/17 anonim válasza:
én is öngyilkos lennék ha nem lennének szüleim és ha nem hinnék Istenben
2013. márc. 30. 13:37
 17/17 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok és ugyan ezt érzem. Én ráadásul elég maximalista vagyok, de az utóbbi időben semmi se jön össze. Mindent elrontok semmi se sikerül és egyre fölöslegesebbnek érzem magam. Én is elgondolkoztam már az öngyilkosságon, de én se akarok fájdalmat okozni a szüleimnek.
2013. okt. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!