Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult, valaki tanácsi?
Figyelt kérdés
Szóvan van egy srác. Régebben írogatott nekem msn-en fészen,bókolgatott, beszélgettünk... stb,de lekoptattam,de nem bunkó stílusban. Nem is érdekelt egy ideig,csakhogy nemrég a bátyja öngyilkos lett. Nagyon sajnálom,és már megbántam hogy lekoptattam. Szünetekben is látom sokszor,hogy milyen szomorú... Szeretnék vele újra beszélgetni,de nem tudom hogyan. Szerintetek? :S :(2012. jan. 17. 13:35
1/10 anonim válasza:
Hagyd békén őt! Elég undorító dolog, egy tragédia után nyalizni...
2/10 anonim válasza:
Te tiszta idióta vagy. Minek akarsz vele beszélni? Csak azért mert a bátyja öngyilkos lett? Szánalmas vagy. Szerinted mennyivel lesz jobb neki ha elhiteted vele hogy tetszik neked? Gondolkozz már!!!
3/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá egyik szünetben, vagy suli után, és mondd meg neki, hogy részvéted, és hogy segíthetsz-e neki valamiben. Vagy hogy ha szeretné szívesen beszélgetsz vele. Lehet szüksége lenne rá lelkileg, és ez nem kerül semmibe. Csak egy kis empátia, figyelmesség.
4/10 anonim válasza:
Hagyd békén, csak Neki teszel jót, ha az ien érzelmileg sérült lány békén hagyja és hagyja gyászolni!
5/10 anonim válasza:
Szerintem is menj oda hozzá.Talán örülni fog neked ha beszélgetsz vele.Nem arról van szó,hogy szánalomból járnod kéne vele csak egy szerűen legyél kedves hozzá.
Hidd el,ha látod rajta,hogy egy kicsit fel tudtad vidítani,az neked is jó lesz mert örömet szereztél valakinek és ez a tudat téged is boldoggá tehet.
6/10 anonim válasza:
Nagyszerű dolog lenne a részedről,ha odamennél hozzá és megkérdeznéd hogy segíthetsz-e valamiben.Szerintem örülne neki.
7/10 anonim válasza:
Sajnos én sem Tanácson születtem. :|
8/10 BlackSword válasza:
Hagyjad szépen békén!!! Van éppen elég fájdalom most benne, nem hiányzik még egy neki...
9/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor békénhagyom,csak olyan rossz látni,hogy szomorú. Meg amúgy szimpatikus nekem,de csak barátként jöhetett volna szóba,de ő többet akart. Csak most így rájöttem,hogy úrsiten pedig tök kedves meg stb... Amúgy nem értem,nem vagyok én érzelmi sérült. Azért lennék az mert sajnálom meg azt akarom hogy vidám legyen?......
2012. jan. 18. 14:09
10/10 anonim válasza:
Tedd, amit a szíved diktál. Ezt ő nemigen fogja megakadályozni, minthogy annak idején te koptattad le. A történtek árnyékában talán más megvilágításba kerülnek a dolgok, és egy nagyon szép barátság tényleges kezdete lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!