Milyen fajta melltartó lenne nekem az ideális (többi lent)? Képeket is linkeljtek
Figyelt kérdés
már 1 éve próbálom megtalálni az ideális melltartót de nem sikerül mert nem tud ennek mindegyike sikerülni:-ne lógjon tőle pár év múlva sem -megfelelő méret -kényelmes legyen -ne csússzon le a bimbóm alá -egészséges legyen -ne legyen tőle hegyes(szép kerek legyen)
na és még azt sem tudom hogy ha 75/B-s melltartó méretem van akkor később lógni fognak ha itthonra nem hordok melltartót?:o agy inkább hordjak valami kis toppot itthonra?
2013. márc. 23. 12:58
21/25 anonim válasza:
Na, látszik, hogy fáradt vagyok.. most látom, hogy azt írtad "nem 10000 forint körül van". Bocsi!
22/25 A kérdező kommentje:
nem gond :)) szóval evvel azt akarjátok mondani hogy c&a-ba érdemes lenne megnéznem?:o és nem ugyanolyan rossz minőségű mint a kínai?
2013. márc. 29. 17:00
23/25 anonim válasza:
Kínait nem próbáltam, de nekem bevált a c&A-s. Szerintem próbáld ki! Képzeld, van olyan több éves, rozzant (kissé szakadt, elszíneződött) c&a-s melltartóm, amit sportolni még fölveszek, mert a tartása azért meg van.
24/25 A kérdező kommentje:
és van olyan amiben nincsen merevítő? és kényelmes?
2013. márc. 30. 13:01
25/25 anonim válasza:
Hát olyannak még nem találkoztam (bár nem is kerestem), de érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!