Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen fajta melltartó lenne...

Milyen fajta melltartó lenne nekem az ideális (többi lent)? Képeket is linkeljtek

Figyelt kérdés

már 1 éve próbálom megtalálni az ideális melltartót de nem sikerül mert nem tud ennek mindegyike sikerülni:-ne lógjon tőle pár év múlva sem -megfelelő méret -kényelmes legyen -ne csússzon le a bimbóm alá -egészséges legyen -ne legyen tőle hegyes(szép kerek legyen)

na és még azt sem tudom hogy ha 75/B-s melltartó méretem van akkor később lógni fognak ha itthonra nem hordok melltartót?:o agy inkább hordjak valami kis toppot itthonra?

2013. márc. 23. 12:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ja hogy te olyanra gondoltál amiben van egy nagyon leheletnyi szivacs ami csak annyira kell hogy ne látszódjon át a bimbó? mert ez amit küldtél ez szivacsos
2013. márc. 24. 18:11
 12/25 anonim ***** válasza:
Na most megnéztem a melltartóimat a szekrényben.:P Igazad van, ezek szerint ez is szivacs, csak vékony. Én ezt mindig csak valami könnyű anyagnak néztem, ami azért merevebb, mint valami csipkecsoda! Hisz valóban csak annyira vastag, hogy ne adjon ki mindent, viszont nem emel, pótol vagy ilyesmi. Remélem nem ezt a fajtád próbáltad és csalódtál benne.
2013. márc. 24. 20:16
 13/25 A kérdező kommentje:

de sajnso igen, ezt próbáltam és ebben csalódtam:/

még annyit tehetek hogy valami nagyon jó minőségűt ki kéne próbálnom ami ugye drágább lesz de talán nem csúszik le. Mert már a 4. ilyet veszem és még a 4. is kb. 5 hordás után egyszerűen lecsúszik kinyúlik és szar:S

2013. márc. 25. 11:38
 14/25 anonim ***** válasza:

De durva.:S Hát bízom benne, hogy találsz olyan márkát amivel nincs gond.

Érdekes nekem le sosem csúsztak, max. ha nagyon kalimpáltam, némelyik inkább felcsúszott.

2013. márc. 25. 20:15
 15/25 A kérdező kommentje:
:OOO de jó neked:/ én bemegyek suliba, jövök haza és úgy kinyúlik hogy a merevitője már lóg lent majdnem a gyomromnál pedig reggel megmég olyan feszes
2013. márc. 26. 14:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez hihetetlen!:o Milyen márkát hordasz?
2013. márc. 27. 16:24
 17/25 A kérdező kommentje:
hát ez az hogy ilyen piacokon szoktam venni meg ilyen áruházakba pl. corvin áruház ahol 1000 ft körül van a legolcsóbb és szerinted ez is lehet a baj hogy akkor megkéne próbálnom egy márkásat venni?:o pl. Dorina melltartót néztem mert az elvileg jó márka és nem 10000 ft körül van
2013. márc. 28. 13:36
 18/25 A kérdező kommentje:
na és te?
2013. márc. 28. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez a gond! Én a C&A-t szeretem, az nem drága és mindig van méret. Sokszor van, hogy egyszerre két melltartót lehet venni 3-4 ezer forintért (bár már rég vettem, nem tudom hol vannak most az árak). Nekem azok jól bírják a gyűrődést.
2013. márc. 29. 14:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Azért szerintem nem muszáj az 1000 forintosról rögtön a tízezresre váltani.:)

Nekem talán az aranypókból voltak kicsit drágább melltartóim (talán 5-6 ezer volt egy), de utólag úgy éreztem azok hülye formát csinálnak és kényelmetlenebbek is az egyszerű C&A-sokhoz képest.

2013. márc. 29. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!