Milyen fajta melltartó lenne nekem az ideális (többi lent)? Képeket is linkeljtek
már 1 éve próbálom megtalálni az ideális melltartót de nem sikerül mert nem tud ennek mindegyike sikerülni:-ne lógjon tőle pár év múlva sem -megfelelő méret -kényelmes legyen -ne csússzon le a bimbóm alá -egészséges legyen -ne legyen tőle hegyes(szép kerek legyen)
na és még azt sem tudom hogy ha 75/B-s melltartó méretem van akkor később lógni fognak ha itthonra nem hordok melltartót?:o agy inkább hordjak valami kis toppot itthonra?
de sajnso igen, ezt próbáltam és ebben csalódtam:/
még annyit tehetek hogy valami nagyon jó minőségűt ki kéne próbálnom ami ugye drágább lesz de talán nem csúszik le. Mert már a 4. ilyet veszem és még a 4. is kb. 5 hordás után egyszerűen lecsúszik kinyúlik és szar:S
De durva.:S Hát bízom benne, hogy találsz olyan márkát amivel nincs gond.
Érdekes nekem le sosem csúsztak, max. ha nagyon kalimpáltam, némelyik inkább felcsúszott.
Azért szerintem nem muszáj az 1000 forintosról rögtön a tízezresre váltani.:)
Nekem talán az aranypókból voltak kicsit drágább melltartóim (talán 5-6 ezer volt egy), de utólag úgy éreztem azok hülye formát csinálnak és kényelmetlenebbek is az egyszerű C&A-sokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!