Milyen fajta melltartó lenne nekem az ideális (többi lent)? Képeket is linkeljtek
már 1 éve próbálom megtalálni az ideális melltartót de nem sikerül mert nem tud ennek mindegyike sikerülni:-ne lógjon tőle pár év múlva sem -megfelelő méret -kényelmes legyen -ne csússzon le a bimbóm alá -egészséges legyen -ne legyen tőle hegyes(szép kerek legyen)
na és még azt sem tudom hogy ha 75/B-s melltartó méretem van akkor később lógni fognak ha itthonra nem hordok melltartót?:o agy inkább hordjak valami kis toppot itthonra?
Tényleg 75/B-s a melled? Vagy valami ritka formája van? Az azért annyira nem nagy, hogy ennyire rá kelljen parázni a melltartó vásárlásra, és aggódni, hogy kell-e otthon is viselni, nehogy lógjon.
Én a C&A-ban találok erre a méretre tökéletesen megfelelő melltartót olcsóért. Felpróbálsz 3 fazont, egyik tuti bejön.
tudnál linkelni egy olyasmit amit te hordasz?:))
mert tényleg lehet az lesz a megoldás mert nyáron nem leht vastagpántosat felvenni
Ez talán olyan (bár jó lenne belülről is látni, hogy meggyőződjünk róla, mert innen akár push-os is lehet..), de kívülről kb. így néz ki, ami a fazonját illeti.
Szóval ez a full egyszerű, sima. Ennek általában az anyaga is puha,de azért van tartása, és nincs benne tömés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!