Hol találhatnék depis fiút?
én visszahúzódó vagyok alig beszélgetek másokkal
engem biztos szeretnél :)
:DDD *Nagyon nevet* Ilyenről sem halottam még, ne sértődj meg, egyszerűen csak jópofa, hogy tudod mit akarsz.
HA én keresnék depis lányt, mindenképp olyan oldalakon néznék körül, amik valamilyen depis írásnak a "fansite"-jai. Pl.: Twilight ( Több nem jut eszembe, sry. én nem vagyok annyira "depis" típus ) Bár azt a könyvet én is szeretem. * Kuncog* ( Mindenképp neten keresném, *elgondolkozik* hisz rájuk jellemző az önbizalom hiány is ami a személyes ismerkedést erősen akadályozza.)
Emo-s beszólóknak: Jól levagytok pontozva. *Mérgesen néz* Az EMO egy divat irányzat, míg az hogy valaki "depis" az egy tulajdonság. Olyan mint az életvidám, vagy a morcos.
Ui.: Ha még párszor felteszed itt ezt a kérdést legalább két tucat depis jelentkező lesz, aki szívesen megismerkedne veled. * vidáman mosolyog* Én szurkolok, hogy gyorsan találj magadnak valakit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!