Hol találhatnék depis fiút?
például suliban amelyik fiú nem társasági lény, az általában mind az. vagy drogos. vagy mindkettő.
aztán 500ezer munkanélküliből legalább 200ezer a depis férfi.
de neked akkor is Florence Nightingale szindrómád van. :)
szép kis pár lesztek, ültök majd a szoba sarkában a sötétben, és keseregtek az életeteken:D:D:D
úristen...:D
ésmajd közösen vágjátok fel az ereteket...
keress egy emot, azok ilyenek
1. válaszolóhoz: te minden kérdésemet elolvasod? XDlátom képben vagy! de amúgy jófej lehetsz! :D am fiu-e vagy vagy lány? és hány éves? és am ismersz rajtam kivül még FN szindrómásakat?
2. válaszolóhoz: Interneten? hát de ott sok a divat emós!!! Te am találtál már depiset? hol?írd meg priviben:D
3. válaszolóhoz: depis lány? én fiút keresek!!! kizárólag szerelemből, de lányok is nyugodtan írhatnak bariból
4.Mániás depressziós? persze megfelel
5. Írj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
6. na szval az ien fajta beoltogatásokat nem szeretem mert miből veszed azt h az ereinket vagdosnánk? 1 én bizti nem ahhoz túl egoista vok szeretem magam, meg vaok elégedve a külsőmel. 2. őt biztos nem hagynám h bántsa magát mert ahhoz túlságosan szeretném. ennyi
8. hát oké deoda vhogy először bekéne jutni mert full normális vok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!