Hogyan gyógyulhatnék meg?
Tényleg úgy hangzik, hogy agorafobiád van. Orvosi segítség szerintem szükséges, de amit én tennék a helyedben, az a relaxáció. Én végeztem agykontroll tanfolyamot, persze tudom, hogy oda nem fogsz tudni elmenni, de CD-n elérhető a relaxációs hanganyag. Szerintem nagyon jó, én rengeteget használom, Lazíts a címe. Abban is segít, hogy programozd magad relaxált állapotban arra, hogy pl.ki tudsz menni a házból, emberek közt lenni, anélkül hogy ez kiborítana. Nagyon egyszerű módszer, de rengeteg probléma esetén jól működik. Hallgasd naponta legalább háromszor, ha az 1-es kicsit hosszabb verzió nem tetszik, akkor a zenével alájátszott 2-es (reggeli meditáció), és 3-as esti meditációt alkalmazd inkább. Amikor szünet van az anyagban, hogy elképzeld amit szeretnél, mindig képzeld el magad felszabadultan az utcán pl. Annyira megnyugtató hallgatni, és bár biztos időbe telik, de segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!