Szerintetek van benne igazság?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettünk az egyik tanárommal (vagyis nem is tanár, csak önismeretit tart), és azt monda, minden pszichiáternek van beütése. Személyese tapasztalatai alapján mondta ezt. A végén így zárta a beszélgetést: "Ahhoz, hogy valaki pszichiáter legyen, fél lábbal a pszichiátrián kell lennie."
Mit gondoltok?
2013. márc. 12. 19:29
1/6 anonim válasza:
Szorongásos problémával már elég sok pszichiáternél jártam, és volt olyan, amelyiknek tényleg volt valami baja, de teljesen normálisakat is ismerek. A tanárodnak nem igazán kéne önismeretet órát tartania szerintem.
2/6 anonim válasza:
Igen ez pontosan úgy van,ahogy előttem írták.Vannak "defektes"pszichiáterek(mint ahogy "defektes" átlag emberek is) és vannak úgymond teljesen normálisak.
3/6 anonim válasza:
Ha az teljes mértékben így lenne, ahogy a tanárod mondta, akkor nem létezne "hiteles" pszichiáter. Olyan lenne mintha egy bűnöző lenne a rendőrparancsnok, vagy dohányos ember tartana előadást a leszokás fontosságáról.
4/6 anonim válasza:
Én szívesebben járnék olyanhoz aki átélte amit én, és kilábalt belőle.
Remélem levonjátok a tanulságot.
5/6 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám,az a jó pszichiáter,aki maga is átélte már ezeket a beütéseket,mert így tudja a legjobban átérezni és megérteni,amit a másik átél.Csernus Dr.azt mondta,ha nem lett volna ő is kis p..cs,akkor nem tudná átélni a kis p..csök nyomorát.
6/6 Antimod válasza:
Most őszintén: kinek nincs semmilyen beütése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!