Mennyi igazság van abban, hogy részeg ember mond igazat?
Figyelt kérdés
Különbség van abban pl, h milyen szinten áll?Spicc,totál részeg(elnézést a fogalmazásért)stb.2010. márc. 3. 20:45
1/12 anonim válasza:
én könnyebben tudok hazudni is és igazat mondani is:D
2/12 anonim válasza:
Amikor csak kicsit ivott, akkor lehet benne igazság. Viszont mikor már a földig itta magát, nehezen mond bármit is.
3/12 anonim válasza:
A részeg ember azt mondja, amit akkor ott igaznak gondol - de semmi nem garantálja, hogy józanodás után nem zökken más irányba a gondolkodásmódja...
4/12 anonim válasza:
vigyázz mert a részeg ember könnyebben is hazudik.
6/12 anonim válasza:
igaz. én részegen nem tudok hazudni, de az is igaz hogy sok hülyeséget beszélek össze-vissza, de sosem hazudok. ha pl. szeretek valakit megmondom, ha nem azt is mindenféle más kíséretében. amit józanul nem biztos hogy a képébe vágnék. szilveszterkor a legjobb sztori: totál be voltam már csípve, erre a bóléban úszó ázott ananászra azt mondtam hogy: olyan mint a tengeri uborka. :D:D de hogy ez honnan jött belőlem, fogalmam sincs. azóta ezen röhögünk a többiekkel ha eszünkbe jut az az este.
7/12 anonim válasza:
"Ha a bor bemegy, a titok kiszökik" - mondják egyes országokban. Ez igaz addig, amíg a delikvens nem annyira részeg, hogy mindent összezagyvál. Egy nagyon részeg ember összevissza beszél.
8/12 anonim válasza:
Én nem iszom, de a környezetemben már találkoztam ilyen szituval, és úgy gondolom, hogy az esetek nagytöbbségében igaz az állítás.
9/12 anonim válasza:
Én mindig igazat beszélek részegen!
10/12 anonim válasza:
Rám egyáltalán nem igaz! Direkt hazudni nem nagyon szoktam de tök-részegen sem mondok el olyat amit józanul nem mondanák... Általában annyi, hogy egy kicsit más frekvencián jár az agyam... :) szivatom a népet nyilvánvaló hülyeségekkekel, stb. de ez nem hazugság, csak poénkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!