Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már olyan, hogy nemis...

Volt már olyan, hogy nemis hiányzott az igazság, csak egy bocsánatkérés?

Figyelt kérdés

Volt már olyan, hogy az életben elszenvedett egy (vagy több) mocsokság után nemis azt kell, hogy igazat adjanak nektek, csupán a bocsánatkérés hiányzott?

Tegyük fel, elhajtott egy lány nagyon hülye indok, önellentmondás miatt, aztán lett egy kapcsolata, most nincs, és akkor csak úgy beirna, hogy "sajnálom, elrontottam mindent"?

Vagy próbaidő alatt kivágnak, mert elrontottál egykét dolgot de amúgy jó voltál, aztán a cég hónapokig nem találja emberét, és jelezne, hogy "hülyék voltunk, elkapkodtuk ezt a döntést"

nekem nem az kell, hogy visszacsináljunk mindent. Igen, igazam volt, mert az egy randin nem működik, hogy a nő nemrég fejezett be egy páréves kapcsolatot, aztán kiderült, hogy azt várta el, hogy rányomuljak.

Azse működik, hogy kikerülve az iskolából rögtön életképes, létfontosságú rendszereket kell tervezned. És? Nem akarom egyiket se visszakapni. Csupán egy "hülyék voltunk, bocsánat" hiányozna

Na, szóval ilyen érzése volt már valakinek?

2012. márc. 18. 01:06
 1/7 anonim válasza:
Én még nem éreztem így. Főként azért, mert a bocsánatkérések általában nem őszinték, csak ilyen "Sajnálom, de nem rajtam múlt.", "Nocs, de a Te érdekedben tettem." jellegű történetek. Mondani bármit lehet, a tettek számítanak.
2012. márc. 18. 01:14
 2/7 anonim válasza:
*Nocs=Bocs
2012. márc. 18. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:

"Tegyük fel, elhajtott egy lány nagyon hülye indok, önellentmondás miatt"

Azt úgy szokták, mert van egy olyan elméletük, hogy a férfiak "nem bírják az igazságot", ezért hazudni kell nekik :)))

"sajnálom, elrontottam mindent"?

"hülyék voltunk, elkapkodtuk ezt a döntést"

Mindkét esetben az a probléma, hogy hiába írnak ilyesmiket. Ugye a nőről már nem a régi a véleményed, meg a cégről sem egy ilyen helyzetben. Szóval nem fogsz visszamenni a céghez / engeded vissza a nőt, ha van eszed. És mivel ezt a nők és cégek tudják, ezért általában nem írnak ilyeneket.

"az egy randin nem működik"

Nem kell "randizni", és akkor többre mehetsz a nőkkel. Amelyik elvárja a "randizást"... ha mazochista vagy, foglalkozz ilyenekkel.

2012. márc. 18. 01:30
 4/7 A kérdező kommentje:

ezt lehet, hogy picit rosszul irtam. Egyáltalán nem várom el egy cégtől valóban, hogy egyszercsak felsóhajtana felém, hogy "bocsi elkapkodtuk". És a lánytól sem, hogy unalmas óráiban "a fenébe is, itt volt B aki hónapokig engem akart, én meg nemis válaszoltam neki. Aztán itt volt C, akinek persze 5 hónapig mindent megtettem" és csak úgy rámirjon, hogy bocsi elrontottam.

Tudom, hogy mindez utópia.

2012. márc. 18. 01:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, persze. Meg a másik oldalon is voltam, hogy hú hát illene bocsánatot kérni, megmondani, hogy hülye voltam és sajnálom, de már annyi idő eltelt, talán nem is kíváncsi a szövegemre, rég elfelejthette, ami történt. Ha szólna, hogy még mindig bántja őt a dolog, nyilván bocsánatot kérnék.
2012. márc. 18. 01:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. A bocsánatkérések általában nem őszinték, lehet hogy velem van a hiba, de én ezt nehezen tudom elviselni. Magamból kiindulva én mindig igyekszek rendesen bocsánatot kérni, cserébe viszont (sajnos) ugyan ezt várom a másiktól is. A saját elvem, hogy aki nem tud normálisan bocsánatot kérni, az senkitől sem érdemel bocsánatot. Ezt a magam esetében be is tartom, de nem várhatom el mindekitől, hogy ugyan így gondolkozzon.
2012. márc. 18. 02:21
 7/7 anonim ***** válasza:

01:37

"Tudom, hogy mindez utópia."

Helyesen látod a kérdést. Utópisztikus dolgokra pedig nem jó vágyni.

2012. márc. 18. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!