Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyilkolási vágy?

Gyilkolási vágy?

Figyelt kérdés

Elég gyakran úgymond vágyat érzek arra, hogy megkéseljek vagy megüssek valakit. Drámára járok, és ott egyszer kaptam egy olyan szerepet, ahol kést kellett szorítanom egy társam nyakához, és én kedvem leltem a gondolatban, hogy megvágjam. Néha, ha kicsit többen vagyunk, azon fantáziálok, hogy milyen jó lenne előkapni a kést, beleszúrni a legközelebbi emberbe, aztán tovább küzdeni, míg a többiek megpróbálnak lefogni. Nagyon tudnám élvezni.

Volt, hogy zuhanyzás közben eleredt az orrom vére, de nem mostam le magamról, mert szépnek gondoltam.

De persze nem fog tettlegességig fajulni a dolog, mivel nem érzem jogomban, hogy bárkinek is ártsak, még ha valami módon bántott is engem. Ráadásul azzal csak a saját életem cseszném el (lásd: törvények), értelme nem lenne. Szóval csak a gondolattal játszadozom, mint valami fonalgombolyaggal.

Szerintetek lehetséges, hogy egyszer elvesztem a fejem? Azt nem szeretném. Nem is volna értelme. De persze félek a gondolattól, hogy egyszer bedilizek, még ha egyelőre nem is látom jelét, hogy elveszíteném az önuralmam.

2013. márc. 11. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Elgondolkoztató, őszinte gondolatsor. Semmi képpen nem jó, ha néha vágyat érzel a késragadásra vagy ha úgy érzed a vér rajtad szép.

Ez egy fajta zavar lehet.

az agresszivitásnak ez csak a kezdeti gyökere..

El kéne kezdened olyan dolokra koncentrálni, amik örömet okoznak neked. kezdj el sportolni, olvasni stb...

tereld el a figyelmed ezekről a dolgokról

2013. márc. 11. 20:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Szoktam próbálni, gyakran bújom a könyveket, ha jobb idő van, futni járok. De valamiképp mindig előjön.
2013. márc. 11. 20:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Ilyesmivel orvoshoz kellene fordulnom?
2013. márc. 11. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szempontból én is gyogyós vagyok.Szeretek boncolást nézni.Szeretem a napisokkot,és annyira emberundorom van sokszor,hogy szeretnék valakit megölni,és elég komolyan elgondolkodom rajta.De ez csak gyogyó.Szerintem a mai világ túl sok(k) néhányunknak....
2013. márc. 11. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Én azért ezzel orovshoz fordulnék. Szerintem ez nem egészséges.
2013. márc. 11. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hozza ki belőlünk ez a mocskos társadalom.
2013. márc. 11. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet szakértőhöz fordulni, ártani nem árthat.. Egyébként az őrülettől való félelem eléggé racionális, józan viselkedés. Tegyél lépéseket is, ha helyesnek érzed (tehát pszichológussal egy beszélgetés).

Gyakorolnál késharcot?

2013. márc. 11. 21:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem gyakoroltam még, de ha valaki felajánlaná, hogy mutat pár fogást, elfogadnám.
2013. márc. 12. 17:37
 9/12 The Heartless válasza:
75%
A gyilkolásnak lehet értelmet adni
2013. dec. 18. 03:14
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon sok ember megérdemli, hogy úgy dögöljön meg,mint az utolsó rühes állat
2015. dec. 30. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!