SEGÍTSÉG! Ettől meg lehet őrülni!?
Pánikbeteg vagyok..És ez általában akkor mutatkozik meg ha elmegyek itthonról,félek az utcán a buszion,remegek izzadok halálfélelmem van egyszerűen nagyon idegesítő nem vagyok önmagam :S Gyógyszert szedtem de nem akartam hozzászokni így abbahagytam..Valaki valami ötlet vagy valami??Megköszönném!
De ne dokit meg pszihoterápiát tanácsoljatok meg nem akarok befeküdni sehova hanem valami egyszerű praktika nem létezik??Segítsetek ha tudtok Előre is köszönöm!!!
Szia!
Szerintem egy doki sem fektetne be sehova. A pszichológus, pszichiáter megtudja oldani a problémádat, de persze a gyógyszert is szedned kellene.
Valamelyik nap éppen volt egy TV-műsor a pánikbetegségről a Spektrumon. Az abban szereplők határozottan állították, hogy a gyógszer+doki párosítás néhán hónap alatt javulást hozott az életükbe.
Szia!
Köszönöm,hogy írtál..Ne haragudj,hogy megkérdezem de Neked is vannak ilyen problémáid,mármint pánikbeteg vagy ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!