Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség. Pánikbetegségre...

Segítség. Pánikbetegségre kórházi kezelés van?

Figyelt kérdés

Van egyáltalán?

Járok jó ideje pszichológushoz, ez a második, ahova jöttem, a régebbi cinikus volt stb, eljöttem onnan (az egy pszichiáter volt) egy viselkedésterápiára szakosodott pszichológushoz. 0.25 mg Frontint kell most a háziorvosom szerint szednem amíg nem jutunk el a relax dolgokhoz, csakhogy semmit nem érek vele, még csak el sem álmosít (ahogy 0.5mg sem, 0.75nél éhes leszek de még mindig rossz, és 1mg-nál vagyok normálban, csak hogy édesapám nem engedi bevenni ezt a mennyiséget, mivel azt mondja tönkretesz, meg függő leszek). Kétségbeesés környékez, ahogy édesapámat is, és említett valami olyat hogy menjek el a háziorvosomhoz, és valamiféle kórházi kezelésre írassam fel magam, mert annyira rossz a helyzet. Szívdobogás, félelem, gombóc a torokban, hányinger, reszketés.. minden nagyon erős fokon amikor suliról van szó.. nem tudom mit tegyek.

17/f

2013. jan. 27. 18:24
1 2
 1/13 poiu ***** válasza:
Idő és türelem, ne pánikolj :-), na jó, de adj a gyógyszernek pár hetet, hogy beélljon a szint.
2013. jan. 27. 19:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Miféle szint? Ha jól tudom, a frontinnak 3-4 óra hatóideje van. :(
2013. jan. 27. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha antidepresszánst szedsz, annak kell 1-2 hónap,mire beépül a szervezetedbe és hat.:) A nyugtató csak átmenetileg segít, tapasztalatból mondom.

Kórházi kezelés nincs erre sajnos. Nekem kétszer volt olyan rohamom,hogy a párom bevitt éjszaka a sürgősségire,mert tényleg azt hittem,hogy ott helyben meghalok, de ott is nyugtatót kaptam,meg a pszichiátriára küldtek. Előtte vettek vért,meg megmérték a vérnyomásomat+ EKG, de minden rendben volt.Most pszichiáterhez járok.

2013. jan. 28. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam:22/L
2013. jan. 28. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Tündérhegyről hallottál már? ott vannak mindig pánikbetegek is. Jó hely, ajánlom.
2013. jan. 28. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Szombatonként van interjú.
2013. jan. 28. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Már az is nagy haladás, hogy elmentél a háziorvoshoz a panaszoddal. Rendesen az a szokás ( eljárás), hogy a hasonló panasszal jelentkezőket el kell látni enyhe nyugtatóval, és közben ki kell vizsgáltatni, hogy a panaszait nem testi okok okozzák e? Ugyanis akkor azokat kell kezelni. Pszichiáterhez csak testileg egészséges (? ) lelki betegség gyanúsak kerülhetnek ( ha nem hat a nyugtató-kúra). Ilyenkor kaphatsz ( kérhetsz ) beutalót a pszichiátriára. Itt aztán a szakorvos ( egy jó ideig tartó gyógyszerszedés után) eldönti, hogy használ e a kezelése, vagy pedig beutal kórházba. Szal ez a normális ellátás. Persze ha van pénzed, mehetsz bárhova, a pénzed elfogadják. De az általam leírtak a célravezetők.
2013. jan. 28. 23:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem szedek antidepresszánst. Frontin-t szedek. :/

Tündérhegyről még nem hallottam.

Utolsónak: Testileg egészséges vagyok, gyakorlatilag semmi fizikai problémám nincs. Jelenleg pszichológust váltottam, meglátjuk mi lesz. Az előzőek azt mondták hogy 3-4 hónap is lehet vagy 1 év, a mostani azt mondja 1 hónap alatt "kikúrál".

2013. febr. 3. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:

aham, ezt ajánlom neked, ők konkrétan erre is specializálódnak, és tőled súlyosabb esetekkel ott nem találkozol, mert direkt kiszűrik az embereket, hogy zártra valókat oda nem vesznek fel. szóval nincs mindenki egybe zsúfolva a skizofréntól az őrültig, mint egy átlagos pszichiátrián.

[link]

2013. febr. 3. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Legyen szerencséd ezzel a pszichológussal,és mihamarább gyógyulj meg. Írd meg nekünk, hogy van e haladás?
2013. febr. 4. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!