Segítség. Pánikbetegségre kórházi kezelés van?
Van egyáltalán?
Járok jó ideje pszichológushoz, ez a második, ahova jöttem, a régebbi cinikus volt stb, eljöttem onnan (az egy pszichiáter volt) egy viselkedésterápiára szakosodott pszichológushoz. 0.25 mg Frontint kell most a háziorvosom szerint szednem amíg nem jutunk el a relax dolgokhoz, csakhogy semmit nem érek vele, még csak el sem álmosít (ahogy 0.5mg sem, 0.75nél éhes leszek de még mindig rossz, és 1mg-nál vagyok normálban, csak hogy édesapám nem engedi bevenni ezt a mennyiséget, mivel azt mondja tönkretesz, meg függő leszek). Kétségbeesés környékez, ahogy édesapámat is, és említett valami olyat hogy menjek el a háziorvosomhoz, és valamiféle kórházi kezelésre írassam fel magam, mert annyira rossz a helyzet. Szívdobogás, félelem, gombóc a torokban, hányinger, reszketés.. minden nagyon erős fokon amikor suliról van szó.. nem tudom mit tegyek.
17/f
Szia. én is voltam már ilyen állapotban.Nekem a kineziológus segített.
Máig alig hiszem el,hogy gyógyszerek nélkül meggyógyítottak a pánikbetegségből..Ugyan is semmilyen gyógyszert nem szedek be!! Elolvasom a mellék hatását és rögtön jelentkezik.Én olyan szinten szorongtam,h at utcára nem mertem kimenni.Nézz utána a kineziológiának nagyon érdekes.Elsőre én is kételkedtem benne de nem volt más választásom.A depresszáns gyógyszereket 9 hónapnál tovább nem lehet szedni,nekem egy doki mondta.Addig segít a helyre állításban és szedhető de utána az agyat kezdi leépíteni,szóval próbáld a frontint de ne sokat!!
Egyelőre kénytelen vagyok 0.75-öt szedni reggelente :/ és egész nap amíg hazaérek nem kajálni, mert az nálam elmulasztja a hatását.
Utána nézek a kineziológiának. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!