Miért nem tudok kikapcsolni?
Elég stresszes a munkám, 12 órában dolgozok nappalos és éjszakás műszakban. Régen ha elengedtem a fantáziámat akkor jól éreztem magam, de most már nem tudom megtenni. Kialudni se tudom magam, mert nem tudok aludni nem érzem magam fáradtnak. Szellemileg borzalmasan le vagyok fárasztva, de állandóan pörgök mindig a "félelem, teljesítés vágy" hajt. Ha nem csinálok valamit jól akkor ki leszek rúgva.
Hogyan kapcsolódjak ki?
Esetleg ha nincs erőd és időd a sprotra, akkor a nyugtató teakeverékek fogyasztása eléggé helyre tudja hozni ezeket a problémákat. Én már csak tudom. Anyu-apu, stresszes munka, minden nap, amikor hazaértek türelmetlen voltak egymással, velem is, semmihez sem volt kedvül, éjszaka nem tudtak aludni. Ekkor jöttem én az orbáncfű-kakukkfű-cickafark teakverékemmel, 3 hétig főztem nekik, itattam velük, kötelezően, minden nap kivártam még megisszák, egyszerűen elegem volt belőlük, mintha folyamatosan menstruáltak volna. 3 hét után kötelező szünet... És addigra érezhetően javult a helyzet. Mondták, hogy kipihenték magukat, végre kicsit nyugodtabban mennek munkába, itthon is jól érzik magukat..
Nem hülyeség. Az orbáncfű nagyon jó stresszoldó.
Egyébként a levendula is nyugtató hatással bír! :) bármilyen fűtőtested van otthon, tegyél fel rá egy kis vizet párologtatni és cseppent bele levendula kivonatot, meg esetleg levendula illatosítót tegyél a szobába. Az illata is nagyon nyugtató! :) Ezek után már lehet, hogy megjön a kedved a sporthoz is! :)
Köszönöm a válaszokat.
A teát kipróbálom, jön a jó idő lehet nem árt ha kicsit leszaladok kocogni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!