Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek amit kitaláltam...

Szerintetek amit kitaláltam beválhat az öngyilkosságra készülőknél?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy csinálok egy tanácsadást, ahova azok jelentkezhetnek, akik öngyilkosok akarnak lenni, én pedig lebeszélném őket. Ilyen meggyőzésekre gondoltam, ha például valaki úgy akarna öngyilkos lenni, mint a tibetiek, akik fölgyújtják magukat:

-öngyilkos: öngyilkos akarok lenni, felgyújtom magam

-én: szerinted milyen érzés lehet, ha sütögetsz és a f*szod véletlen tüzet fog (vagy a p*nája ha lány)?

-öngyilkos: hát nagyon fájna

-én: na akkor így gyújtsd fel magad.

Vagy pl ha valaki a vonat elé akar ugrani akkor azzal, hogy milyen érzés lehet ha a cigányok megvagdosnak? Nagyon rossz. Na akkor így ugorj a vonat elé. És minden fajta öngyilkosságra mondanék valami ilyet. Szerintetek ez segítene rajtuk?

2013. márc. 6. 15:27
1 2
 11/11 anonim válasza:
arra gondoltam ugy leszek öngyilkos hogy lefekszek egy négerel és halálra élvezem magam beválhat?
2013. márc. 31. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!