Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Okét mondanátok egy olyan...

Okét mondanátok egy olyan öngyilkosságra, amikor az illetőnek nincsenek szerettei?

Figyelt kérdés
Sokan azzal jönnek ilyenkor,hogy ha öngyilkosságot követ el,megbántja vele a szeretteit.És ha nincsenek szerettei?Akkor nem mindegy?
2012. jún. 22. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
olyan ember nem létezik
2012. jún. 22. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Dehogy mindegy...

Mindenkinek vannak értékei, csak emg kell találnia. Soha nincsen reménytelen helyzet, maximum adott pillanatban annak tűnik. Az öngyilkosság csak a problémák előli elmenekülés, egyben gyávaság jele.

De semmikép nem megoldás és végképp nem elfogadható nem értékelhetó "okéval".

2012. jún. 22. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

"Okét mondanátok egy olyan öngyilkosságra, amikor az illetőnek nincsenek szerettei?"

Naná.

2012. jún. 22. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
,,Okénak" csak egy végstádiumos betegnél mondanám.
2012. jún. 22. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Jó, azért az eutanáziát, ne hozzuk ide. :)

Mindenkinek vannak szerettei. Mindenkinek van legalább egy embere, akkor is, ha az illető, azt hiszi, hogy nincsenek. Nem veszi észre..

"Ha legalább egyszer valaki azt mondta neked, 'gyere, aludj el a karjaimban.', akkor ne kérdezd miért éltél a földön." Kérdező, gondolkozz! Minden, mindig változik.

2012. jún. 22. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Annak kell a leginkább élnie, akinek nincsenek szerettei. Ilyen lehetőséget, mint megtapasztalni az életben, hogy valaki (anya, testvér, barát, postásnéni, háziállat!) szeret, nem szabad kihagyni! Ha az élet úgy hozta, hogy nincsen családod, szerezz magadnak barátokat, ha nem jössz ki az emberekkel legyen háziállatod, rengeteg szeretetet adnak, plusz hasznosnak érzed magad, tudod, hogy valaki számít rád. :)
2012. jún. 23. 00:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek szerettei, az egy abnormális állapot. Akkor keresni kell, és találni fog! És utána bánni fogja, hogy egyáltalán gondolt az öngyilkosságra!
2012. jún. 23. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg nincsenek szeretteim. Még a szüleim se "szeretnek". És én öngyilkos azért szeretnék lenni már elegem van ebből a hülye pénzéhes világból. Hogy semmit se lehet csiálni csak ülni a számítógép előtt a lakásban, ahelyett hogy mivel állítólag egyszer élünk és egy bolygón hogy körbejárjam mondjuk a világot, megismerjek sok helyeket stb. Ekkor lenne szerintem értelme élni, és nem akkor amikor a pénzes emberek mindenkitől elvesznek mindent, és csak saját magukra gondolnak, hogy ott vesznek egy szigetet meg egy palotát stb.. Számomra az élet az-az ha szabadon azt csinálhatnék amit akarnék bizonyos szabályokon belül. Szóval se barát, se szeretet, se barátnpm nem volt még, mellette pénzem sincsen, és igazából semmi sem érdekel most már ami az életben van. Talán ha van következő élet akkor az biztos hogy jobb lehet ennél.
2012. jún. 25. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:

"a pénzes emberek mindenkitől elvesznek mindent, és csak saját magukra gondolnak"

Gondolj bele, ez nagyon sokunkat érint. Együtt kell megteremtenünk egy jobb világot. Igenis lehetséges!

"Számomra az élet az-az ha szabadon azt csinálhatnék amit akarnék bizonyos szabályokon belül."

Erre meglehet a lehetőséged a jövőben, attól, hogy most nincs. Pl. egyik ismerősöm épp ma mesélte, hogy az ő egyik ismerőse elighogy elvégezte a középiskolát, nemsokkal később olyan munkát kapott, hogy félmilliót keresett havonta.

"Szóval se barát, se szeretet, se barátnpm nem volt még"

Igazán nem állsz messze te sem attól, hogy szerezzél. Itt számos ilyen kérdést megválaszoltam már, ott leírtam mik a teendők.

"Talán ha van következő élet akkor az biztos hogy jobb lehet ennél."

Nem biztos, hogy van következő élet, és nem biztos, hogy jobb lesz ennél. És ez is jó lehet, hidd el! Tele van lehetőségekkel. És odakint annyi ember van, aki szeretne téged, ezt egészen biztosan mondom!!

2012. jún. 25. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
hát ha nekem nem lennének már rég megtettem volna az is biztos.... én igen határozottan okét mondanék...pláne ha a sajátomról lenne szó.......
2012. júl. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!