Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek amit kitaláltam...

Szerintetek amit kitaláltam beválhat az öngyilkosságra készülőknél?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy csinálok egy tanácsadást, ahova azok jelentkezhetnek, akik öngyilkosok akarnak lenni, én pedig lebeszélném őket. Ilyen meggyőzésekre gondoltam, ha például valaki úgy akarna öngyilkos lenni, mint a tibetiek, akik fölgyújtják magukat:

-öngyilkos: öngyilkos akarok lenni, felgyújtom magam

-én: szerinted milyen érzés lehet, ha sütögetsz és a f*szod véletlen tüzet fog (vagy a p*nája ha lány)?

-öngyilkos: hát nagyon fájna

-én: na akkor így gyújtsd fel magad.

Vagy pl ha valaki a vonat elé akar ugrani akkor azzal, hogy milyen érzés lehet ha a cigányok megvagdosnak? Nagyon rossz. Na akkor így ugorj a vonat elé. És minden fajta öngyilkosságra mondanék valami ilyet. Szerintetek ez segítene rajtuk?

2013. márc. 6. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem te nem vagy teljesen normális. Gondolod, hogy ezek az érzéketlen, lekezelő dumák segítenek valakin? Szerintem csak arról győzik meg a szerencsétleneket, hogy jobb is itthagyni az olyan világot, ahol ilyen emberek vannak, mint te.
2013. márc. 6. 15:32
 2/11 anonim válasza:
100%
a trágárság nem túl meggyőző
2013. márc. 6. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez segít. Megerősíti őket az elhatározásukban, hogy véget vessenek az életüknek.

Ez szánalmas.

2013. márc. 6. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem éppen így kéne a témához hozzáállni. Gondolom nem túl sok pszichológia ismereted van. Na meg aki öngyilkos akar lenni az nyilván tanácsadásra jelentkezik. Hogyne. Aki jelentkezik az valójában nem akar öngyilkos lenni, és pont nem azért megy, hogy így beszélj vele.
2013. márc. 6. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad.
2013. márc. 6. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
XDXDXDXDXDXD ez hülye
2013. márc. 6. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Haver nekem a stílusodról Dr. Csernus bácsi jut eszembe, személy szerint tetszik is :'D
2013. márc. 7. 01:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Szóval ezt úgy képzeled el, hogy aki vonat elé akar ugrani, az előbb felkeres téged a lakásodon, mire te megkérdezed tőle, hogy mit szólna hozzá, ha cigányok darabolnák föl? Erre annyira merémülnének, hogy hazaszaladnának imádkozni.

Ez jó ötlet. De hogyan gyűjtenéd be az öngyilkosjelölteket? Vaterán? Apróhirdetésben?

Dolgozz még az ötleten, ez egész jó.

2013. márc. 7. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki az akar lenni, az megteszi. Aki csak segítséget kér, sem egy ilyenhez menne, mint te
2013. márc. 7. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:

aki öngyilkos akar lenni, az sokszor előre eltervezi, de nem beszél erről senkinek, nem még jelentkezik valakinél, hogy 'figyelj már bocsika, de holnap megölöm magam. csá' meg eleve olyan módot keres, amit meg is bírna tenni. aki annyira elkeseredett, hogy ilyenen jár az esze(komolyan gondolja, nem figyelemfelkeltés), azt nem fogja visszariasztani a fájdalom, ami csak egyszeri, és ha mondjuk fejbe lövi magát, nem is tart sokáig.

amúgy szerintem nem sok olyan ember létezik, aki felgyújtja magát, érthető okokból.

2013. márc. 9. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!