Miert nem vagyok kepes semmire?
Figyelt kérdés
Udv! Azthiszem ADHD-m van, nem vagyok orvos, szoval nem mondanam biztosra, de asszem igen. Mind1 is igazabol a kerdes most sokkal inkabb az, hogy felnottkent tudnak-e ezen segiteni gyorsan vhogy, mert az eletem romokban. Semmire sem vagyok kepes, a munkamat nem tudom elvegezni folyamatosan kesek, meg ilyenek, az elet minden teruleten sulyos problemaim vannak, es mar egyszeruen NINCS MOTIVACIOM se hogy folytassam ezt a szenvedest!! Nem szeretnenk ongyilkos lenni meg ilyenek, de mi a fsznak eljek ha semmi jo nem tortenik, csak a rossz? Allandoan csalodast okozok azoknak akik megbiznak bennem idorol idore, ez ezek az emberek hogy hihetnek el nekem mar megint, hogy en nem akartam rosszat???? Kerem valaki segitsen, nem vagyok milliomos de van penzem egy keves csal segitseg kell! ok menjek pszihiaterhez de mit tud kezdeni velem? Ugy halottam felnot adhd val nem foglalkozn ak ha nem volt diagnosztizalva gyerek korban...2013. márc. 4. 23:58
1/1 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Legalább a háziorvoshoz menjél el, és kérj tanácsot, segítséget. Szerintem mi innen nem is tudjuk megítélni, mivel jár nálad ez a betegség, hogyan kellene kezelni? A pézeddel meg mit akarsz? Az egészséget nem lehet megvenni. Mondom, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!