Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg képes erre a szorongás?

Tényleg képes erre a szorongás?

Figyelt kérdés

Képes arra, hogy akár a s*gglyuktól (elnézés) kezdve az ember feje tetejéig "felvillantson" enyhe fájdalmakat, vagy szúrós, "húzós" érzéseket?

Tényleg képes erre a szorongás?

Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, mert pl aki betegesen fél mondjuk az aranyértől, annál tényleg lehet az, hogy a szorongása miatt, kissé szúrós húzós érzést érez lent?? (egyik haveromról van szó.....sajna szorongásos) Azt mondja, hogy nem folyamatos, hanem 1-szer van, 1-szer nincs. (mármint fájdalom)

De vhogy ezt nem tudom elhinni. Tényleg képes arra a szorongás, hogy BÁRHOL fájdalmat "bukkantasson" fel?

2013. febr. 26. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Bizony képes:( Szomatoform zavarnak hívják a jelenséget, bár ez még azt a súlyosságot nem meríti ki. Keress rá erre a google-ban. Én is nagyon szorongó vagyok, és előfordult, hogy ízületi fájdalmaim voltak, de sehol nem találtak szervi eltérést, el kellett fogadnom a "pszichés értelmezését" a bajomnak.
2013. febr. 26. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:

De az ánusznál??? Mert kerestem egy honlapot és ezt nem írják, bár lehet h mindenhol előfordulhat.

Vagy ezt úgy kell érteni, h ténylegesen BÁRHOL felbukkanhatnak fájdalmak, szúró, húzódó érzések?

Nem tudtam h a szorongás képes ilyesmire....

2013. febr. 26. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen bárhol feltünű tüneteket okozhat a dohányzás is. Én aztán tudom. Amíg szívtam, hol itt fájt, hol ott. Ha elmentem orvoshoz, nem talált semmit. Aztán letettem a cigit, és nagyon hamar eltüntek ezek a vándorfájdalmak. A dokim azzal magyarázta, hogy a cigi okozta érszűkületek miatt, hol ez nem kapott elég vért, hol meg az. De ez csak az én verzióm...
2013. febr. 27. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
miért érdekel téged ENNYIRE, hogy a haverodnak fáj-e a seggluka vagy sem?
2013. febr. 27. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez csak 1 variáció volt.

Mert haverom, ennyi. Nem akarom h lelkileg tönkretegye magát.

2013. febr. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!