Ez betegség? Vágy vagy Lelki halál?
Bármikor képes lennék meghalni,szimplán elképzelem miközben járok az utcán,kilépek egy kocsi elé,villamos alá,otthon is rámtör a vágy,teljesen haszontalannak érzem magam,nem látom értelmét az életemnek,lehetne belőllem akármi mert tudnék tanulni,"ha szeretnék" de mi értelme van? szüleim két éves koromban elváltak,nagyszüleim nevelnek.Az emberek nem érdekelnek,nem vagyok képes szeretni/szeretve lenni,szürkében látom a világot az élet élvezetei sem érdekelnek,nemvagyok vallásos,a keresztény Isten ellen fordultam.A barátnőm elhagyott,az emberek gyakran megvetnek,a szüleim is.Gyakran felteszem ilyenkor a kérdést magamban: - Miért/Kiért élek ?
- Mi értelme a sok tanulásnak és munkának ha egyszer vége?
- Mi értelme a hírnévnek,becsületnek,odaadásnak,lovagiasságnak mikor az utóbbi 3at már az emberek elfelejtették,nekem miért van ez a 3 berögzülve,mintha alapból lenne?
- Mi várhat rám a túlvilágon?vajon jobb mint itt?
- Mi értelme a hitnek,ha Isten nemsegít meg?
# 10 - Vannak viták, amelyeknek nincs vége, egyetértek. Csakhogy a vitázást és önvitázást rendszerint félre kell tenni, különben nem marad idő az életre.
De igazad van, az életet többnek kellene lássad, mint amennyinek most látod, különben nem fogsz haladni és a jelenlegi vergődésedből kifogsz akarni kerülni majd, később, ha kimerítetted azt, ami jelenleg benned van.
Viszont ez már a te ösvényed. Ha megelégeled, az út mindig nyitva áll előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!