Miért nem tudok beszélgetni senkivel?
Figyelt kérdés
Ha többen vagyunk akkor se tudok nagyon beszélgetni, de akkor talán kicsit jobb, hogy nem kell beszélnem, nem olyan feltűnő ha nem szólalok meg. De ha kettesbe vagyok valakivel egyszerűen nem tudok mit mondani és a kínos csendtől mindig az van bennem hogy beszélnm kell mert ez így gáz. Családdal tudok beszélgetni nincs gond, de senki mással nem tudok rendesen. Nem tudom mi a baj velem, de egyszerúen nem tudok mit beszélgetni, tehát hogy úgy vagyunk és ennyi, semmi nem jut eszembe ami érdekelne vagy amit emg akarnék tudni a másiktól...2013. febr. 27. 15:25
21/22 anonim válasza:
a 19 es válasza szerintem nem oldja meg( saját tapasztalat)
én is így voltam, lett is hobbim, és érdekel is, de csak ez. És ebbe mindent tudok de nagyon más nem érdekel, beszédhelyzetekbe én beszélnék sokat erről de látom mást nem érdekel vagy semmit se tud hozzáfűzni, másról meg nem tudok.
Ha esetleg valakit érdekel akkor is pár óra alatt kifúj ez a hobbi téma és aztán? Mondjuk munkahelyem a példa, tudják a hobbim ezt egy nap pár órába kivesézzük, és akkor a heti 5-6 nap? Heteken hónapokon át nem lehet csak erről beszélni és így igazából pont ezért vagyok csendes mert amúgy nem tudok sok mindenről beszélni. Van a hobbim én szeretem de ennyi. Ez nem oldja meg a problémát.
22/22 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy sok olvasás és szókincs bővítés a megoldás és elkezdeni olvasni könyveket, ami nem érdekel és nem hobbi arról is olvasson. Valószínű az is, hogy iskolás korban nem olvasta a kötelezőket, így kimaradt ez a szókincs fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!